Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Fél éve van egy titkos kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél éve van egy titkos kapcsolatom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz egy kicsit. 5 éve párkapcsolatban élek. Mindenünk megvan,mindkettőnk jól fizető állással rendelkezik,és egy helyen dolgozunk. Ő Ff/36, én N/26.

Mégsem vagyok boldog,úgy érzem,hiába minden,egy valami hiányzik,vagyis hiányzott az életemből: a szex.

Ugyanis 2 éve lassan nem feküdtünk le egymással. Nem járunk sehova,csak a munka,és itthon is csak dolgozunk mindketten (sem egy vacsora,sem egy fagyizás stb).Nyaralni megyünk évente,de ennyi. Ápolt,önmagamra és környezetemre is igényes,mások szerint szép nő vagyok. Mégis borzasztóan bánt,hogy nem ér hozzám. Valahol kisiklott ez az egész. Úgy érzem,már nem kívánom őt én sem,és el sem tudom képzelni,hogy lefeküdjünk. Rengetegszer mondtam neki,hogy beszéljük meg,és tegyünk végre a kapcsolatunkért,mert ez így jóra nem vezet. 2 éve nem csókolóztam,hiányzik egy szenvedélyes csók,egy ölelés stb. De azóta sem semmi,és mintha a falnak beszélnék. Sőt,ha szóba jön,azt mondja őt hibáztatom,holott én is kezdeményezhettem volna 2 év alatt. Valahol igaza van,de ha ő annyira kívánna,miért nem tépett szét az elmúlt évek során egyszer sem? Eljegyzett pár évvel ezelőtt. Így akarunk mi házasságot? Netán gyereket? Majd a gólya hozza esetleg? Sajnálom,nem tudok szex nélkül élni. És itt a történet csúcspontja: Fél éve megismerkedtem a munkahelyemen egy férfival. Egymásra néztünk,és majd felrobbant köztünk a levegő. Részemről szerelem első látásra,már ha van ilyen. Elkezdtünk találkozgatni titokban,és lefeküdtünk. A viszonyunk fél éve tart. Ez az érzés,szerelmesnek lenni... leírhatatlan! Így 26 évesen,elhanyagolva,besavanyodva végre igazi érzéseket élek át! Úgy érzem,újra élek,újra nő vagyok,és nem csak a háztartásba menekülök. Szenvedélyes csókok, és eszméletlen jó szex. De a párom sejti,mi folyik a háta mögött... Mondta a szeretőm (nevezzük annak,hisz jelenleg csak az),hogy jó lenne,ha hozzá költöznék,és elhagynám a párom. Végre felvállalnánk a kapcsolatunkat. Tudom,nem csinálhatom ezt örökké,lépnem kell,illetve választanom,mégis hezitálok. Válasszam a szerelmet,vagy maradjak ebben a kapcsolatban érzelmek nélkül,a megszokás uralmában. Itt van minden eddig megszerzett javam,és nehéz feladni. De meg kell adnom magamnak a lehetőséget,és a jelenlegi páromnak is,hogy újra boldogok legyünk. Tudom,nem etikus dolog,amit csinálok,de kb 24 éves korom óta kimaradt a szex az életemből,és hiányzott. Talán nem így kellett volna megoldanom... Helyre lehetne még hozni ezt a kapcsolatot? Vagy egyáltalán érdemes? Megéri feldobni ezt az 5 évet,azért mert most jelenleg szerelmes vagyok?

2018. ápr. 20. 12:31
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

19

szerintem nem én vagyok az egoista, hisz én válaszoltam egy kérdésre, és nem előadtam, hogy nekem mennyire rossz, viszont a kérdezőnek szuper élete van.

2018. ápr. 22. 18:33
 22/27 Bence_ ***** válasza:

Bérelj egy lakást és költözz el.

Szükséged van fej szelloztetésre, vagy jó lenne ha tudnád szellőztetni hiszen ember vagy! Valóban nem vagy fából!

Minden kapcsolat akkof működik ha fogalkozol vele ez igaz lesz az újra is. Ha ebből a helyzetből tanulsz akkor az előnyeit fogod használni.

2018. ápr. 23. 21:41
 23/27 anonim ***** válasza:
Két éve nem volt szex...de még csók sem? Atyaúristen.
2018. aug. 9. 15:52
 24/27 anonim ***** válasza:
Mi van veled kérdező? Szakítottál?Meg van még a titkos viszonyod? vagy már felvállalt? Írj!
2018. aug. 27. 12:47
 25/27 A kérdező kommentje:
Kb 3 hónapja szakítottam, elköltöztem. Már a ,, szeretőmmel " élek, aki feljebb lépett élettársammá.
2018. aug. 27. 16:15
 26/27 anonim ***** válasza:
Gratulálok kérdező! Bátor voltál és ügyes. A szerelmet választottad. Sok boldogságot kívánok nektek.
2018. aug. 27. 16:27
 27/27 anonim ***** válasza:
Gratula Kérdező, hogy meglépted! Remélem boldog vagy az új pároddal! :)
2018. aug. 28. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!