Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Még pár hónapos a kapcsolatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még pár hónapos a kapcsolatom de már megcsaltam, nem tudom mit csináljak?

Figyelt kérdés
4 hónapja vagyok kapcsolatban de ha rákérdeznek van hogy azt mondom egyedülálló vagyok. Ebbe a pár hónapba viszont sokszor csókolóztam más férfiakkal mert úgy érzem hogy így lehetek magabiztos mert ők nem a hiányosságaimat emelik ki mint a párom. Mit kellene tennem? Elhagyni? De úgy érzem szeretem. Igazából nem tudom miért csinálom ezt de gyötör a bűntudat.

2018. jún. 13. 23:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen, elhagyni. Ha nyomaszt, hogy a párod nem elfogad, hanem a szemed alá dörgöli a hiányosságaidat, hibázásaidat, akkor szerintem szakítani kéne; meg most még semmiképpen nem neked való szerintem ez a kapcsolatosdi, hogy lekösd magad egyvalaki mellett; legalábbis amellett a konkrét ember mellett semmiképpen. Mert talán így nem nagyon jelent sokat neked ez a hűség-dolog;vagy csak nehéz megtartani; de szerintem nem a mostani párod lesz a számodra az igazi. Meg egyébként az is fontos, hogy segítő szándékkal, támogatóan, kedvesen, tapintatosan hívja fel a figyelmedet; hogy valamire pl talán ügyelhetnél jobban is; vagy pedig lekezelő, degradáló, hisztis, fennhéjázós, modortalan stílusban. És hogy mindig csak kötekszik/ többnyire, vagy pedig néha arról is beszél, hogy miért-és mennyire szeret
2018. jún. 13. 23:55
 12/24 A kérdező kommentje:
Nem elmentem csókolózgatni. Az egyik akkor történt amikor még csak kavartunk nem voltunk együtt és összekaptunk valamin elmentünk külön bulizni.. És megtörtént.. a másik ma, de ez sem előzmények nélkül.
2018. jún. 13. 23:57
 13/24 anonim ***** válasza:
51%
*Tehát hogy elviselhető,tolerálható kategória, ahogyan megbeszéli veled a gondokat, jófej, kedves, szeretnivaló közben, vagy nem aranyos, goromba, mogorva, és nem is annyira értékel téged, mint társat, mint partnert, mint embert? De ha meg szereted, akkor minek csalod meg folyton? Ez is érthetetlen picit azért számomra. Szerintem talán szakíts vele, és megszűnik a bűntudatod, viszont szabadon csókolózhatsz akárkivel, esetleg ha már felnőttek vagytok, lehetne egy szexkapcsolat-féleség, olyan barátság extrákkal-dolog is köztetek. És akkor mégse lenne kinmondva, hogy jártok; de nem lenne bűntudatod se, amiért másokkal is összeszűrsz levet esetleg ha úgy jön ki, ha úgy adódik. Mondjuk ezt nemtom. Szóval ezt teljesen nem tom, ezt csak felvetetettem, ez csak egy felvetés.
2018. jún. 13. 23:59
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Szóval azóta míg együtt vagytok a mai volt az első alkalom? Ez valahogy sokkal többnek hatott:

" Ebbe a pár hónapba viszont sokszor csókolóztam más férfiakkal mert úgy érzem hogy így lehetek magabiztos "

15/24 A kérdező kommentje:
Elég lekezelően beszél olyankor főleg hogy társaságban.
 16/24 A kérdező kommentje:
Igen a mai volt az első és az utolsó.. akkor is bűntudatom volt és most is bánom nem tudom miért tettem meg mégegyszer..
2018. jún. 14. 00:01
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Aaaaaaaa ezt olvasni is fáj. Pls ne akarj már tudatosan boldogtalan és gerinctelen lenni.

Írod, hogy folyton leszólja a kinézeted, cselekedeteid a párod, tásaságban is lekezelően beszél rólad. AKKOR SZAKÍTS VELE. ENNYI. Ne csald meg, semmi értelme, és szakíts. Pls..

2018. jún. 14. 00:04
 18/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normalis valaszadoknak.. sokat segitettetek :)
2018. jún. 14. 00:09
 19/24 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
65%
Rindjó.
2018. jún. 14. 00:29
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem unod még ezeket a kérdéseket?
2018. jún. 14. 00:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!