Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bámul, bókol a férjem egy fiatalabb lánynak? Meg fog csalni vagy ez csak flört?
A férjem sűrűn nézeget egy nálam nem is sokkal csinosabb, de kirívóbb lányt akit minden pasi meg bámul, mert feltűnően rövid gatyákat, pólókat hord szóval értitek.
Azt is vissza hallottam, hogy a lány egyszer csinált valamit a férjem meg beszólt neki, hogy jó a látvány... a férjem tagadja.
Ez mit jelent? 12 éve együtt vagyunk. Csak egy kis vissza igazolásra vágyik vagy innen csak egy lépés a megcsalás?
"Mivel kérdezgettem ismerősöket azt mondják van amikor nem is figyel egyáltalán a lány felé. Majd meg látjuk. Mindenképp beszélnem kell vele, tudom."
Ne alázd magad ilyesmivel! Arról nem is beszélve, hogy mi van, ha valaki továbbadja a párodnak, hogy ilyeneket kérdezősködsz a háta mögött! Csak magadat járatod le, inkább próbáld vele négyszemközt rendezni ezt!
Sehova nem írtam, hogy legyen vak.
Kérdező is foglalkozzon magával.
Az meg érzi, hogy érzi magát. Ha rosszul akkor lépjen.
Nem irigyellek! Sok Erőt Kívánok - bárhogyan is alakul a folytatás.
Esetleg párterápia szóba jöhet. (Egyházaknál szokott lenni ilyen meghirdetve.)
Vigasztalódj, ne add fel!
Csak egy kis helyzetjelentés.
Lehet, hogy csak én aggódtam túl a dolgot, azóta se történt közöttük semmi, férjem csak hárít/tagad.
Gondolom, ha annyira érdekelné már tovább lépett volna.
Múltkor látták a férjemet nagyon közel a lány mellett.
Beszélgettek, de állítólag alig volt köztük pár centiméter.
Én meg azóta se tudom mit gondoljak.
Varok további válaszokat, tapasztalatokat
25-ös válaszoló vagyok.
Ha nagyon el akar menni, akkor nem tudod tartóztatni!
Gyermeketek nem született a 12 év alatt? Nem lehetséges, hogy ezért vágyik más valakire ennyire?
Szerintem az utódnemzés iránti vágy lehet az oka annak, hogy "házon kívül" keresi a boldogságot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!