Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? A pasim elment...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A pasim elment egy lagziba, nélkülem, és ott egy lánnyal, aki nálam 1 évvel fiatalabb, megkérdőjelezhető dolgokat csinált.

Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy csak volt egy "szösz" a ruháján a csajnak, és azt szedte le... Aztán írtam a csajnak,és elküldte, amit beszélgettek ők ketten. A pasim olyanokat írt bele, hogy: "de hát olyan jó volt a segged abban a ruhában", "olyan szexi voltál benne, hogy rádugrottam volna", "kár, hogy nem engedted, hogy megfogjam"... Szerintetek ezt el lehet nézni? Arra a kérdésre, hogy miért volt ez az egész, azt válaszolta, hogy nem tudja, aztán azt, hogy magányosnak érezte magát, mert én nem voltam ott... Nekem fáj, hogy ezt mondta neki, mert... nem is igazából a szavak, hanem a háttér... Már nem szeret annyira? Vagy csak túlreagálom az egészet? Fiúk, ha gondoljátok, ti is segíthettek, elvégre nektek pasigondolkodásotok van :)

2013. szept. 21. 22:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Gondold át és ha úgy látod jónak mond meg neki hogy menja pcsába ennyi.
2013. szept. 21. 22:48
 2/7 anonim ***** válasza:
szerintem részeg volt azt kész... túlvariálás rontja el a kapcsolatokat
2013. szept. 21. 22:49
 3/7 anonim ***** válasza:

Részeg, nem részeg ezek akkor sem gerinces dolgok egy kapcsolatban levő férfitől - én sem tennék ilyet, mert tudom, hogy a Kedvesemet bántanám vele, ráadásul egy olyan helyen, ahol valószínűleg többen is ismernek és tudják rólam, hogy párkapcsolatom van.

Szerintem beszélgessetek a kapcsolatotokról még most, mielőtt elfajulnának a dolgok.

2013. szept. 21. 22:53
 4/7 anonim ***** válasza:
nincs mese le kell nyelni!!!
2013. szept. 21. 23:18
 5/7 anonim ***** válasza:

16 éves srác vagyok.

Nálam a megcsalás a legelitélendő ok,szóval dobd ki. Ez már megcsalásnak számít. Ha szereted akkor is. Azthiszedh ogy nem fogja megcsinálni ezt még1-szer? És ha talál rá partnert is akkor tuti hogy kihasználná a dolgot!!!

2013. szept. 22. 02:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Nyugi van, csajszi, ennyit ő is megérdemel szökőévente egyszer...
2013. szept. 22. 02:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Ilyen velem is előfordult. Volt egy ilyen női megérzésem, hogy valami nincs rendben. Ott volt nálunk, úgy hagyta a facebook-ját (gerinctelen módon beleolvastam, hogy mit beszélt a haverjával.. (de miért pont a haverja érdekelt ennyire, ennyit a női megérzésről)

És az utolsó bejegyzés... nem nyerte el éppenséggel a tetszésem.

Na ide nem írom le mit olvastam, nem akarom, hogy felismerjen bárki is, de ennél durvább volt. És nem csak ez az egy volt. Féltékeny voltam még egy csajra, és neki is írogatott szép dolgokat. Szóval megmondtam neki, hogy ez nekem k*rvára nem tetszik, kérdeztem tőle, hogy mit érezne, ha fordított esetben én ilyeneket írkálnék egy pasinak? Azóta nem csinálja...

Csökkent akkor a bizalmam, de ezt még nem venném megcsalásnak. Azóta eltelt majdnem két év.

Ne bocsáss meg neki túl hamar!

2013. szept. 22. 06:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!