Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van köztetek olyan 40-50 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van köztetek olyan 40-50 éves férfi, aki udvarolt már egy tőle 20-30évvel fiatalabb nőnek?

Figyelt kérdés
Ha tetszene nektek udvarolnátok neki vagy megvárnátok,hogy ő kezdeményezzen? Vagy eszetekbe se jutna ilyesmi,hogy tetszik nektek?

2016. jan. 23. 06:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
67%

Természetesen van!

És a határ, szinte csak hogy nagykorú érett nő legyen!Egy csinos fiatal hölgy észbontó tud lenni!

F/60

2016. jan. 23. 07:10
 2/16 anonim válasza:
Igen van.Általában a fiatalabb lányok buknak rám.egy kis bátorítás után indul az udvarlás.f 39
2016. jan. 23. 07:17
 3/16 anonim ***** válasza:

Ha kölcsönös a szimpátia.Akkor igen, udvarolnék.

Szia (S.K)

2016. jan. 23. 09:38
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
40-50 férfi már valóban férfi, nekik eszükbe sem jut, hogy a nőnek kéne náluk kezdeményezni, ez csak a mostani ifjakra jellemző.
2016. jan. 23. 09:41
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

*40-50 éves férfi

De a 40-50 férfi sem lehet rossz :D

2016. jan. 23. 09:54
 6/16 Laczkó68 ***** válasza:
86%
Ha csak egy kalandról van szó,akkor belefèr számomra egy 20 èves. De hosszú távon nem müködne. Mások az elvárások,igènyek stb. 47/F
2016. jan. 24. 07:31
 7/16 anonim ***** válasza:
49%

Néha befigyel egy-egy 30-as szerető. Fiatalabbat nem választok, mert ott már generációs, gondolkodásbeli különbségek zavarnak be.

Egyébként 40 éve mindig én kezdeményezek, ellenkező esetben max egyéjszakás kaland lesz csak belőle, azokból meg mostanában már, köszönöm, nem kérek.

2016. jan. 24. 10:20
 8/16 anonim ***** válasza:
15%

Most lehet le leszek pontozva, de nem érdekel :D

30 éves nő vagyok, már két éve boldog párkapcsolatban egy nálam 3 évvel fiatalabb férfivel (nyáron esküvő). Na a lényeg, hogy társkeresőn ismertük meg egymást, és emlékszem, mennyi 40 felett férfi írt nekem, pedig direkt írtam, hogy korban is hozzám illő párt keresek...és fel voltak háborodva ha nem írtam vissza ( a sokadik ilyen után fárasztó), vagy azt írtam, hogy túl idős hozzám. Egy két értelmes persze volt, aki ezt megértette, de a többség egóját bántotta...én meg arra gondoltam, vén kecskék mit akartok, tiszta gáz amit műveltek...szóval csak építő jelleggel írom ezt, mert bár biztos van sok nő, akit ez nem zavarna, azért a hozzám hasonlók szemébe ez bizony nevetséges.

2016. febr. 3. 21:09
 9/16 anonim ***** válasza:
56%
Te is leszel még 40 ne aggódj.:)
2016. febr. 3. 22:22
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondanám udvarlásnak, de volt már ilyen közelebbi kapcsolatom.
2016. febr. 3. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!