Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek olyan 40-50 éves férfi, aki udvarolt már egy tőle 20-30évvel fiatalabb nőnek?
Persze hogy volt. Megkaptam a jeleket, és kezdeményeztem. :)
Jelenleg is van 2 ilyen lány, aki 'megüzente', hogy bejövök neki. Nekem viszont nem tetszik mindenki, aki nőnemű. Nem feltétlen a külsőségek miatt, hanem inkább akkor, ha nem tudok velük 2 értelmes szót váltani.
Persze hogy leszek még negyven. De nem fogok nálam 20 évvel fiatalabbak után koslatni...pláne nem megsértődni azon, hogy idősnek tartanak magukhoz.
Itt most nem arról van szó, ha jól megérti egymást a két fél, hanem azokról a vén kecskékről ( mert ők a vén kecskék, akár 40, akár 70), akiknek a korosztályuk vénasszony, és a saját lányuk korosztályát célozzák meg.
Lefelejtettem, hogy látom, jól le lettemnullázva, számítottam valami ilyesfajta férfihiúságra. Savanyú a szőlő, mekk-mekk? meeee....jaj, bocsánat,nem nektek szól, de nekem erről mindig az a vénember jut eszembe, aki ne fogta fel, hogy 52 évesen, mikor kétszer annyi mint én, nem kell nekem...belegondol az ilyen abba, hogy gyereket szeretnék, és nem azt akarom, hogy mikor ballag, az apját aki a nagyapja lehetne, tolókocsiban kell betolni az ünnepségre? Jó, persze, van fitt idős itt, a tolókocsi is jelképes,de azért mégis. Nem beszélve arról, hogy annyi idősen már közel sem olyan fitt egy kisbabához, játszani, szaladni futkozni utána...És hiába mondja azt egy 22 éves, hogy ő soha nem akar gyereket..én is azt mondtam, pedig annak még csak 5 éve..aztán egyszer csak feléledt bennem az ösztön, most meg már van két gyermekem: másfél éves kisfiam és lányom.
Na szóval kérdező, nem vagyok se férfi, se 40-50 éves, de én azt mondom, kezdeményezz...ha bejössz neki azt tudatni fogja, ha meg nem, akkor ne erőlködj mert vén kecske leszel ( tényleg bocs, nem sértésként)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!