Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják a megcsalást elítélő emberekre, hogy ők erkölcscsőszök?
Akik elítélik a megcsalást,azok nem feltétlenül makulátlan emberek,csak ezt a fajta dolgot ítélik el.
Én is elítélem a megcsalást,cserébe engem meg azért ítélnek el,mert sokszor hirtelen felindulásból mondok gusztustalan dolgokat másokra.
Szóval végül is mindenki ítész.
Csak a bűn más mindig.
Aki szerint a hűség emberfeletti áldozat, és ő maga vagy nem képes rá, vagy csak hatalmas erőfeszítéssel, az nem tudja elhinni, hogy sok embernek ez a természetes.
Úgy van vele, hogy ez itt csak hazudozás, süket duma, és biztos benne, hogy az a válaszoló is csalja a párját.
Kicsit facebook mintára: ott is mindenki szép és boldog, tökéletes a kapcsolata. Az is ezt a képet mutatja, akiről mindenki tudja, hogy ez nem igaz. Így egy idő után sokan akkor se hiszik el, hogy xy boldog, ha tényleg az.
Mert a hűtlen embereknek is valamivel védekezniük kell, azért mondják.
Tény, hogy nem minden eset egyforma, pl. nem ítélném el egy amúgy is megromlott kapcsolatban, ami a végefele jár, ahol mindkét fél tudja, hogy gondok vannak és nincs jövője a kapcsolatnak, legalábbis ha a kapcsolat “mosoly szünet” időszakában történik az ilyen. Egyik ismerősöm a megcsalást követően instant szakított a párjával, hogy együtt lehessen a másikkal. A exe neheztelt rá emiatt, adta neki a lelki fröccsöt. Szerintem az ilyen eset nem elítélendő.
Az olyan eseteket is megtudom érteni, amikor a középkorban kényszer házasságra bírták az embereket és nem sajátmaguk választották a boldogságukat. Manapság is talán léteznek olyan emberek, akik valami külső kényszer hatására házasodnak meg.
Csak a kétszínű játszadozás elítélendő, amikor éveken keresztül hazudozik a párjának, megjátsza a nagy szerelmet.
Nem muszáj monogám emberrel kapcsolatban lenni, meg az alkalmi kapcsolatok is eleget tesznek annak, ha valaki szexre éhes, meg szereti egyszerre több nővel/férfival. Minek ehhez párkapcsolatot áltatni és rabolni a másik idejét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!