Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok rémsztorit olvasni, kit hogyan csaltak meg. Hogyan lehet megelőzni a megcsalást, milyen jelei vannak annak, ha a párunk már nem boldog velünk, és lehet, hogy megcsalna?
Szerintem megelőzni nem lehet. Az én uram, akármilyen ganén viselkednék vele v tojnék rá magasról, akkor sem csalna meg, max odébb állna pár év ráunás után, ahogy én is tenném, meg ahogy egy értelmes ember teszi.
Szerintem csak a prolik repertoárja h félrequrnak mint a vadnyulak, aztán hüppögnek-happognak a kifogásokkal. :D
Mit tegyünk h ne csaljanak meg minket? :D
1. Ne a disznóólba keresgélj, mert a kínai cipőtől sem vársz örök élet + egy év garanciális kényelmességet, arra ott a "keletifolyónk-cipő :D.
Az első válaszoló stílusa nagyon tetszik xD
Amúgy igaz is amit írt, mást nem fűznék hozzá.
Téged valószínű megfognak csalni, mivel ennyire félsz tőle. Ezoterikusan azt mondhatnám, hogy "be fogod vonzani".
Nem szabad ennyire berezelni...
Nem fogok kutakodni a párom után. Ha annyira kíváncsi lennék erre, hogy megcsal-e, akkor ezt tenném, de nem teszem. A legtöbb esetben egyértelmű jelei vannak szerintem: elhidegültünk, nem törődik már annyit velem. Ilyen esetben rögtön gondolnám, hogy másfelé húzza a szíve. A velem szembeni hozzáállása sokkal jobban érdekelne, mint a más nőkkel való viszonya, önmagában az elhidegülés már elég szakító ok.
“milyen jelei vannak annak, ha a párunk már nem boldog velünk..?”
Ez annyira buta kérdésnek hangzik. Egyszerűen megérzed, látszik az arcán, hogy nem boldog.
egy ismerősöm nem vette a jeleket, megcsalta.
a kérdés nem buta, sokan elrejtik, mint hogy kimondják, és titokban más után néznek.
A megcsalast nem lehet megelozni, a huseget pedig csak remelni lehet-elvarni nem.
A helyzet az h vannak olyan helyzet es h te lehetsz a legjobb ferj/feleseg megtehetsz mindent de vannak olyan karakterek akik akkor is megcsalnak masokat. Az ex ferjem volt ilyen, o ki akarta probalni h milyen egy dagadt novel (nem molett, nem plus size hanem elfolyik kategoria) , van olyan feleseg aki hazassag kozben lesz kivancsi arra h milyen lehet egy feka pasival, van aki csak kivancsi-rengeteg oka van ennek kikerulni pedig nem lehetseges.
Can ami kiderul, a zome tobbnyire nem:-)
Sehogy nem lehet megelozni.
Gyenge,gyava,gyamoltalan ferfiak is megcsalnak,ha latjak h masnak is kellenek,kihasznaljak,mert tetszik a hiusaguknak...
Na és mi van akkor, amikor egy nő hideg, rideg jégcsap? Az az elválás dolog is egy akkora túlértékelt valami. Elválsz, ott leszel egy gyerekkel és a kutyának nem kellesz. Vagy kellesz, de csak szexre. Gratula a válás pártiaknak! Én simán félrejárok, az asszony valószínűleg tudja, de mivel asszexuális, ezért nem szól érte.
Azt viszont elítélem, amikor egy nő mindent megad a férjének, de az más nők ágyába köt ki.
Én az életem során sosem kaptam egy jó szót sem nőktől, nem tudom milyen érzés az ha önmagamért szeretnek, pedig odafigyeltem mindenre, kedves voltam. Esélyem nincs a nőknél, sosem volt. Senki nem jött rá hogy ez miért van, a társaságban is szeretnek, 182/85 vagyok, elvileg semmi gond nincs a külsőmmel. Kezdeményező vagyok, könnyen tudok ismerkedni, de valamiért sosem működött a nők részéről. Hát ez már így marad, 42 évesen már nagyon megszenvedtem ezt, így nem találtam más megoldást.
Normális, gerinces ember nem fog megcsalni, hanem szakít. Lesz egy átmeneti időszak valószínűleg, amire biztossá válik az új kapcsolat, de akkor sem leszel átverve. Ez az egyszerű esetre vonatkozik.
Abban a pillanatban, ahogy gazdasági és egyéb közösség alakul ki köztetek, elsősorban pl.ha gyereketek lesz, a gerinces emberek is eljuthatnak a megcsalásig egy kihűlő kapcsolatban (ismétlem, egy kihűlő, szeretet nélküli kapcsolatban), mert nem mindenki akarja elveszíteni a gyerekét vagy nem akar albérletben élni.
Ha a párod már nem boldog veled, azt érezni fogod, mert te sem leszel boldog.
Én nő létemre eljutottam oda, hogy nagyon-nagyon közel kerültem ahhoz, hogy megcsaljam a férjem. Ennek sok oka van, pl. az hogy már régen nem szeret, 3 éve nem csak hogy szex nincs köztünk, de meg se ölel, akkor se ha én megölelem. Egy nagy vita vezetett idáig és aláírom, hogy én utasítottam el a szexben a közeledését mindig, de annak is meg volt az oka. Mindegy, gerinces embernek tartom magam, mégse sokat teketóriáznék, ha most az az illető, akibe belezúgtam, le akarna fektetni. De ismerem magam annyira, hogy ha rákérdezne a férjem, simán bevallanám neki, sőt, hetek óta hajnalban járok haza, mert nincs kedvem hazamenni, inkább a munkahelyemen "túlórázok", egész konkrétan itt gyakorikérdésezek, álmodozok a pasiról és bőgök mint a hülye olykor, ennyi erővel már szexelhetnék is, és ha bármikor rákérdezne, nem csinálnék titkot belőle, hogy szerelmes vagyok. Persze ez tudom, hova visz, egyrészt már valószínű ő valóban csal egy ideje, de ha nem is, majd most elkezdi rólam feltételezni és feljogosítva érzi majd magát arra, hogy megcsaljon, de annyira, de annyira nem érdekel. Ha nem lenne a gyerekünk, ha meg tudnék élni egyedül a fizetésemből, már legalább 8 éve nem élnék vele.
Szóval az lett volna a tuti, ha nem akarnék se kutyát, se gyereket, mert önmagamról még talán tudnék gondoskodni társ nélkül, akkor sose jutottam volna oda, hogy más pasiba vagyok szerelmes férjes nő létemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!