Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok rémsztorit olvasni, kit hogyan csaltak meg. Hogyan
lehet megelőzni a megcsalást, milyen jelei vannak annak,
ha a párunk már nem boldog velünk, és lehet, hogy
megcsalna?
Nekem nemreg mondta egy jo baratom, hogy higyjem el, hogy elobb utobb mindenki megcsal mindenkit. Azt valaszoltam, hogy en ezt nem hiszem, de ha tenyleg igy van, az rettento szomoru. Es sajnos az is igaz, hogy eleg csak megnezni a ceges bulikat, mi megy ott. Par pohar ital utan mindenki megfeledkezik rola, hogy otthon mondjuk varja valaki. Ha nem is tortenik konkret megcsalas (de nagyon sok esetben tortenik), az emberek 90%-a akkor is olyan szinten elengedi magat es ugy viselkedik, ami mondjuk nalam mar erosen surolja a megcsalas hatarat. Kisgyerekes csaladapak, boldog parkapcsolatban elo fiuk/lanyok.. Es a baratnoim ugyanezt mondjak, sokan sokfele helyen dolgozunk, de egyontetuen mondjuk mindannyian, hogy cegen belul ferto van, plane ezeken a bulikon. Engem szerencsere még soha nem csaltak meg, bar eleve nem ezek az alfahim tipusu ferfiak jonnek be, akik szerintem hajlamosabbak ra. A komoly fiukat kedvelem, akikkel beszelgetni lehet az "elet nagy dolgairol", es akik nem ez a minden 2.lanyt leszolitok es flortolok kategoria, es koztuk talan nagyobb eselyjel talal olyat ember, aki nem valoszinu, hogy felrelepne
2018. máj. 5. 12:30
#11. Van igazság a gondolataidban. Aki jól néz ki az kihasználja. Akihez odalép az álmai ffije/nője, csak idő kérdése mikor dönti le. A kevésbé szép emberek jönnek azzal, hogy szemetek akik megcsalják a párjukat. Hát az van, hogy ők nem kapósak a piacon, ők örülnek hogy van egyáltalán mellettük valaki.
Én csináltam pár évvel ezelőtt egy anonym véleménykutatást férfiak között, és az volt a kérdés, hogy félrelépne-e egy bombázóval, ha az sosem derülne ki. A végeredmény 87% IGEN volt. Azért ez beszédes. Valójában csak helyzet kérdése. Nekem ez a dolog 2X adatott meg az életemben, ultra brutál bombázó volt mindkettő, olyanok, akiket max. csak a címlapon lát az ember. Én sajnos a 13%-hoz tartozom, nem vállaltam be őket. Viszont ma már gondolkodás nélkül csatlakoznék a 87%-hoz. Ugyanis semmi értelme nincs ennek a jófiú, gondos férj hozzáállásnak. Maximum csak annyi, hogy beállsz a szürke lúzerek táborába, akit az asszony ridegtartásra fog. Túl rövid az élet sajnos...
2018. máj. 5. 13:28
Abban nem ertek egyet veled, hogy feltetlen osszefugges van akozott, hogy valaki szep, es hogy megcsalja a parjat. Helyes fiuk kozott is van olyan, aki nem az a macso tipus, aki minden utjaba akado not megdontene, hanem tobbet szamitanak neki a belso ertekek. Lehet ez igy elcsepelten hangzik, de attol még igaz. Es en szemely szerint felszinesnek tartom az olyan ferfiakat, vagy akár noket, akik a masikban csak annyit latnak, hogy "hu de megdontenem". En is leptem mar felre, nem is egyszer sajnos, de az egyik sem olyan volt, hogy egy buliban osszefutottan egy szep idegennel, es nem tudtam neki ellenallni. Hosszu honapok alatt kialakulo erzelmi kotodesen alapulo dolog volt, ami attol még persze megcsalas, es ugyanugy ocsmany dolog, sot, a megcsalt fel szempontjabol még ocsmanyabb es fajdalmasabb. De sajnos ezen mar nem tudok valtoztatni
2018. máj. 8. 00:41
Kapcsolódó kérdések: