Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem megbukott egy kb. egyéves viszonyával aminek voltak klasszikus jelei a kezdetektől fogva, csak nem tudtam megfogni. Végül aztán a harmadik is lelepleződött (nem nyomoztam) viszont ott a másik oldalon nemrég született kisbaba. Többi lent?
Gratulálni szeretnék a gyermekhez, ha értitek. Én most válok.Elismerem hibáimat,hiányosságaimat de úgygondolom kettőn sőt a harmadikon is áll a vásár! Kilenc éves házasságom ment tönkre.. tudom hogy vannak nálam szebb,jobb,illatosabb,ügyesebb "emberek" de az anyagi,érzelmi csőd ami ilyenkor lenni szokott padlóra tett.
Nem bosszú,csak éreztetném a harmadikkal hogy tudok mindent!
Baj?
Sajnalom! Most a bosszu vezerel.
Varj par napot, ajar hetet. Meg akkor is tudod boritani a bilit ha ufy gondolod.
A harag nem jó tanácsadó.
Habár ez tipikus "chaotic good" viselkedés, mert tul.képp egy rossz dolgot akarsz rossz dologgal kiütni. Ami ettől nem lesz jó, de egy rossz dolog kiderül.
a nőnek azért illene tudnia, hogy a férje a te nejed is kúrogatta miközben ő meg teherbe esett...
hiába mondják azt, hogy nem avatkozunk bele mások életébe...egy nagy lófaszt én meg azt mondom! ha velem történne ilyen, én szívből örülnék annak, hogyha valaki felhívná a figyelmem, hogy mik történtek a hátam mögött!
Attól mert "odabaszol" nem fogod jobban érezni magadat.
Én is átmentem ezen...
Sirasd el a dolgot, aztán szedd össze magadat. Légy büszke magadra amiért te külömb vagy egy ilyen riherongynál.
Nem hazudok nem lesz egyszerű, a lényeg hogy ne egymagad akarj ezzel megküzdeni, ne fordulj be. Járj majd el barátokkal, ismerősökkel ide oda, ne zárkózz be mert csak roszabb lesz.
#5 különb!!
Én pedig azt mondom, hogy mondd el a szerető nejének, hogy milyen emberrel él együtt. Megérdemli, hogy olyan férfi mellett kössön ki, aki hűséges és szerető hozzá.
Sajnálom, ami történt veled, sok erőt és kitartást!
Ja 3 félen áll a vásár, de a nejednek van feléd elszámolni valója, nem a hapsinak akivel csalt. Szerintem a fickóval neked semmi dolgod, viszont a feleségét még figyelmeztetheted és megmentheted a te feleségedtől ;)
30/f
Köszönöm a válaszokat!
Le kell higgadnom kétségtelen,a többit majd meglátjuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!