Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szereti a kedvesét az a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szereti a kedvesét az a férfi aki már a kapcsolat elején elhajlási engedélyt kér?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 14. 13:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%
Ha később kérne elhajlási engedélyt, az se lenne normális.
2017. ápr. 14. 13:50
 2/17 anonim ***** válasza:
87%
Ha az elején nem rejti véka alá ez irányú elképzeléseit akkor legalább lehetőséged van időben kihátrálni. De el is fogadhatod....
2017. ápr. 14. 13:57
 3/17 anonim ***** válasza:
76%
Hát, az őszintesége még mindig becsülendő. De lehet, nem uganúgy vélekedtek a kapcsolat mibenlétéről. Erről vele kellene egyeztetned.
2017. ápr. 14. 14:00
 4/17 anonim ***** válasza:
Valószínű, a mással szexelésre gondolsz. Ismerősi körben,. az elhajlás, annyit jelent, kicsit többet itt, mint amit bír.
2017. ápr. 14. 14:21
 5/17 A kérdező kommentje:
Igen ,erre gondolok. Arra lennék kíváncsi ,hogy valóban szeret-e engem az ,aki közben arra vágyik ,hogy más nőkkel legyen együtt.
2017. ápr. 14. 14:33
 6/17 anonim ***** válasza:
48%

Ez értékrend és hozzáállás kérdése, nekem nem férne bele, de van olyan haverom aki nyitott házasságban él. Nagyon nem mindegy mi motiválja, mert ha pusztán a szex, akkor legyen hármasban, ha számodra ez elfogadható.

Nekem volt ilyenben részem az egyik exemmel, nagyon furcsa dolog volt, de működött, persze nem napi rendszerességgel. A lényeg a motiváció.....mi az amit mástól kaphat meg?

2017. ápr. 14. 14:43
 7/17 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem nem.
2017. ápr. 14. 15:17
 8/17 anonim ***** válasza:
25%
#5 ez magáért beszél.. szerintem te sem vagy ennyire sötét, hogy ne tudd rá a választ! Max a lila ködtől nem látod...
2017. ápr. 14. 16:07
 9/17 anonim ***** válasza:
68%
Ez annyit jelent, hogy az illető képtelen egy nő mellett megmaradni.Hosszútávon unalmas neki egyetlen pun..ci.A farka az elsődleges számára, annak legyen kielégítve minden szükséglete.Ez jelen esetben a változatosság.Az ilyen típusú embernek nem szabadna párkapcsolatban élni.Rajtad áll van-e gusztusod ezek alapján vele lenni.Nekem nem lenne.
2017. ápr. 14. 16:15
 10/17 anonim ***** válasza:
19%

"Arra lennék kíváncsi ,hogy valóban szeret-e engem az ,aki közben arra vágyik ,hogy más nőkkel legyen együtt."

Valóban szerethet, legfeljebb nem úgy, ahogy azt te elvárod.

"Az ilyen típusú embernek nem szabadna párkapcsolatban élni."

Szép is lenne, ha ezt te döntenéd el :D

2017. ápr. 14. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!