Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szereti a kedvesét az a férfi aki már a kapcsolat elején elhajlási engedélyt kér?
Már ne is haragudj de az ilyen ember minek élne párkapcsolatban? Fejtsd ki kérlek, hogy megérthessem. Egyszerűen képtelen vagyok felfogni.
Ha ennyire börtönnek éli meg egy nővel élni "párkapcsolatban" akkor miért nem marad szingli? Akkor kedvére kefélhet másokkal és mindenki boldog.
Szerintem ez undorito allatias osztonleny.
Az igazi szerelem amikor mas nem is letezik szamara.
Na ez nem az
Menekulj
Ez a tipusu ferfi terjeszti a nemi betegsegeket es a hpv virust
Igazuk van az előttem szólóknak. Ráadásul Téged meg ki akar használni, mivel te ott lennél, mint biztos pont.
Bár a maga módján tényleg szerethet, de szerintem senki sem ilyen szeretetre vágyik. A biztonságot szereti benned, mert az persze kell neki: ezt hívják kihasználásnak! Undorító! Ne hagyd!
Ennél többet érdemelsz, ne pazarolj rá időt és energiát!
Utolso ez hulyeseg
Monogamia valasztas tudatos emberi dontes.
Egy ferfi nem diszno aki mindent meghag.
Biztosithatlak az ertelmesebb ferfi nem kivan senkit sajat parjan kivul ha szerelmes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!