Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szereti a kedvesét az a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szereti a kedvesét az a férfi aki már a kapcsolat elején elhajlási engedélyt kér?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 14. 13:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Már ne is haragudj de az ilyen ember minek élne párkapcsolatban? Fejtsd ki kérlek, hogy megérthessem. Egyszerűen képtelen vagyok felfogni.

Ha ennyire börtönnek éli meg egy nővel élni "párkapcsolatban" akkor miért nem marad szingli? Akkor kedvére kefélhet másokkal és mindenki boldog.

2017. ápr. 14. 19:09
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Az mi? Ha félre akar kúrni, akkor kúrjon félre. Mi ratyi dolog, hogy a nőtől engedélyt kér? Hagyja ott a csajt és kúrogasson kedvére a nyomorékja.
2017. ápr. 14. 20:17
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez undorito allatias osztonleny.

Az igazi szerelem amikor mas nem is letezik szamara.

Na ez nem az

Menekulj

Ez a tipusu ferfi terjeszti a nemi betegsegeket es a hpv virust

2017. ápr. 15. 08:37
 14/17 anonim válasza:
100%

Igazuk van az előttem szólóknak. Ráadásul Téged meg ki akar használni, mivel te ott lennél, mint biztos pont.

Bár a maga módján tényleg szerethet, de szerintem senki sem ilyen szeretetre vágyik. A biztonságot szereti benned, mert az persze kell neki: ezt hívják kihasználásnak! Undorító! Ne hagyd!

Ennél többet érdemelsz, ne pazarolj rá időt és energiát!

2017. ápr. 16. 13:05
 15/17 kokohoho ***** válasza:
0%
Sokat jelenthet neked, ha tényleg komolyan elgondolkodtál a dolgon. Az a nagy helyzet, hogy a monogámia nem természetes. Egy egészséges férfi, még ha szerelmes, akkor is megkíván minden csinos nőt,,,, ha mást mond, akkor jó eséllyel hazudik, vagy számíthat rá a kedvese, hogy hamarosan őt sem kívánja. 3 évi együttélés után, az anyakönyv vezetőnél, még az "igen" előtt, én is felvetettem, hogy szeretném még megtudni, milyen két nővel szeretkezni. A drágám válasza meglepett, de egyben imádtam érte és azt is bebizonyította, hogy jól választottam. Csak annyit mondott, hogy "oké, de nem én leszek az egyik." Ennek 30 éve,,,, azóta felneveltünk 3 gyereket és a magam nevében kijelenthetem, hogy máig szerelmes vagyok belé és úgy hiszem, hogy ő is hasonlóan érez. Lehet, hogy az én esetem nem általános, de valószínűleg nem is egyedi és talán reményt adhat neked is. Becsüld az őszinteségét feltéve, hogy mértékletes tud maradni és csak a felesleget viszi el otthonról. :)
2017. ápr. 19. 02:37
 16/17 anonim ***** válasza:

Utolso ez hulyeseg

Monogamia valasztas tudatos emberi dontes.

Egy ferfi nem diszno aki mindent meghag.

Biztosithatlak az ertelmesebb ferfi nem kivan senkit sajat parjan kivul ha szerelmes

2017. ápr. 19. 13:36
 17/17 kokohoho ***** válasza:
Lehet hogy igazad van, de bizonyára nem egy körben mozgunk. Az én köreimben aki potens, annak igenis bevillan néhány pajzán "mi lenne ha", vagy "de jó lenne" gondolat, egy csinos nő láttán. Az más kérdés, hogy mivel nem kőbunkó disznók, nem füttyögnek utánuk, nem tesznek alpári megjegyzéseket, nem támadják le őket álló farokkal.
2017. ápr. 19. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!