Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Feleségem megbukott egy kb....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségem megbukott egy kb. egyéves viszonyával aminek voltak klasszikus jelei a kezdetektől fogva, csak nem tudtam megfogni. Végül aztán a harmadik is lelepleződött (nem nyomoztam) viszont ott a másik oldalon nemrég született kisbaba. Többi lent?

Figyelt kérdés

Gratulálni szeretnék a gyermekhez, ha értitek. Én most válok.Elismerem hibáimat,hiányosságaimat de úgygondolom kettőn sőt a harmadikon is áll a vásár! Kilenc éves házasságom ment tönkre.. tudom hogy vannak nálam szebb,jobb,illatosabb,ügyesebb "emberek" de az anyagi,érzelmi csőd ami ilyenkor lenni szokott padlóra tett.

Nem bosszú,csak éreztetném a harmadikkal hogy tudok mindent!

Baj?

2017. jún. 24. 23:33
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

19#

Aljadék vagyok?

Ilyenné tettek

2017. júl. 9. 22:17
 22/25 anonim ***** válasza:
69%
Érdekes. Nálunk is kilenc év után derült ki, hogy az asszonynak viszonya van. Én a haragnak engedtem. A harmadik feleségének tálalj ki. Ha azt is mindja majd, hogy nem hisz neked, akkor is eltöröd benne a bizalmat. Én megtettem. Ők szétkurták az életem, én is az övéket. A párom egy életen át bánni fogja, a harmadikat pedig olyan veszetesség érte, hogy sosem tudja majd meg, milyen normális csaladban gyereket nevelni. Hogy sajnálom-e a másik feleséget és gyereket? Nem. Mást sem erdekel az én gondom. Tudod a bosszúban az a jó, hogy igazságos! A masodlagos hatások nem érdekelnek! Utáljatok, pontozzatok le! Én meg mertem lépni, amit sokan csak tanácsolnak és nem bánom ennyi év után sem.
2017. szept. 12. 23:19
 23/25 anonim ***** válasza:
71%
A bosszú sohasem igazságos. Nem utállak, és nem pontozlak le, mert nem szokásom, de az hogy a harmadik feleségét és gyerekét nem sajnáltad, sőt nem is érdekel, Gandhi egy mondását juttatja eszembe: a szemet szemért elv miatt az egész világ megvakul.
2017. szept. 13. 06:21
 24/25 anonim ***** válasza:
ez szép történet
2018. febr. 11. 20:47
 25/25 anonim ***** válasza:
Azóta mi van veletek, kérdező?
2018. febr. 12. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!