Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Feleségem megbukott egy kb....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségem megbukott egy kb. egyéves viszonyával aminek voltak klasszikus jelei a kezdetektől fogva, csak nem tudtam megfogni. Végül aztán a harmadik is lelepleződött (nem nyomoztam) viszont ott a másik oldalon nemrég született kisbaba. Többi lent?

Figyelt kérdés

Gratulálni szeretnék a gyermekhez, ha értitek. Én most válok.Elismerem hibáimat,hiányosságaimat de úgygondolom kettőn sőt a harmadikon is áll a vásár! Kilenc éves házasságom ment tönkre.. tudom hogy vannak nálam szebb,jobb,illatosabb,ügyesebb "emberek" de az anyagi,érzelmi csőd ami ilyenkor lenni szokott padlóra tett.

Nem bosszú,csak éreztetném a harmadikkal hogy tudok mindent!

Baj?

2017. jún. 24. 23:33
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő megtehette hogy belerondìtson a kapcsolatotokba, akkor most rajtad az idő hogy te is belekötsd az orrod az ő kapcsolatába! Nekem nem lenne kérdés hogy lebuktassam e vagy nem.
2017. jún. 25. 12:22
 12/25 anonim ***** válasza:
69%

Ertheto a bosszuvagyad,ezt csak az tudja aki atelte.

De azert aludj ra egyet.

A pasi felesegenek is artanal vele,plane most....

2017. jún. 25. 14:24
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Nálatok van gyermek? Mert ha nincs, akkor emelt fővel büszkén lépj ki a kapcsolatból, házasságból. Nem érdemel annyit, hogy bemocskold a kezed Vele. (Bocsánat, de így gondolom)A csábító férfi és a párja ismerős? Ha igen, akkor gratulálj Nekik és mondd, hogy de örülsz a boldogságuknak, Te nem voltál ilyen szerencsés, mert hűtlen lett a párod. Tuti megkérdezi a pasi felesége, ha ismerősök vagytok, hogy kibe. Na ekkor sokatmondóan a pasira nézve mondd azt, hogy meg sem gondolnátok ki az, de most ne rontsuk el ezt a gyönyörű pillanatot. Na innen a fickó rettegni fog, hogy kitudódik és tudni fogja hogy tudod, kimondott szavak nélkül is. A bizonytalanságból eredő félelem százszor kínzóbb, mit a biztos félelem a számára. Előbb utóbb Ő fogja bevallani a feleségének, a kisbabaájuk édesanyjának a dolgokat
2017. jún. 27. 16:28
 14/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásokat kb, ilyenekre számítottam.

Nos,én sem akarok ártani az anyukának,habár hozzáteszem szerintem nem az én tisztem lenne h megkíméljem az igazságtól,viszont a másik kettőt sikerült összeugrasztanom úgy,hogy most megy a sz@rkenegetés,sárdobálás egymásra.

Egy ímél még be van élesítve az asszonyka számára híváslistákkal egyebekkel ha a válásom esetleg bedurvulna..

2017. júl. 1. 22:43
 15/25 anonim ***** válasza:
Mi tortent,hogy sikerult osszeugrasztani oket?
2017. júl. 1. 22:51
 16/25 A kérdező kommentje:
A nejem amikor még biztos volt benne h a harmadik kiléte sosem fog számomra kiderülni,elkotyogott egy két olyan részletet,momentumot ami csak kettejükre tartozik,amit csak ők érthetnek-ne kérdezd miért-amivel a későbbiekben szinte el is árulta a pasast.No ezt én megírtam az ürgének.Csak hogy érezze a törődést
2017. júl. 2. 00:26
 17/25 anonim ***** válasza:
Jól tetted!
2017. júl. 2. 18:35
 18/25 anonim ***** válasza:
45%

Nem baj. Kilenc év után a barátnőm lebukott a szeretőjével. Hagyd a libsi pancserek szöveget. Tudod mi volt jó a bosszúban? Az, hogy igazságos volt!

Ha valaki kitépi a szivedet, tedd te is ugyanezt vele! Van elég bajod most, jót fog tenni, hogy megbünteted azokat, akik bántottak tèged!

2017. júl. 3. 21:59
 19/25 anonim ***** válasza:
22%
A bosszú sosem igazságos, de ehhez intelligencia kell, hogy valaki felfogja. Bajnak nem baj, hogy így történt, végülis a kérdező ugyanolyan aljadék mint a másik kettő csak másabb felállásban. Nekem nem kéne ilyen ember, bár én nem csalok soha, de aki bármilyen sérelemre a bosszút igazságosnak érzi, az nem értelmes ember. Nyugodtan le lehet pontozni.
2017. júl. 4. 11:10
 20/25 A kérdező kommentje:

A bosszú sosem igazságos, de ehhez intelligencia kell, hogy valaki felfogja. Bajnak nem baj, hogy így történt, végülis a kérdező ugyanolyan aljadék mint a másik kettő csak másabb felállásban. Nekem nem kéne ilyen ember, bár én nem csalok soha, de aki bármilyen sérelemre a bosszút igazságosnak érzi, az nem értelmes ember. Nyugodtan le lehet pontozni.

19#

Nem csaltál még?Na ne mondd..képzeld én sem!

Aki ilyenekre adja a fejét és főleg ha van veszteni valója annak kell lennie egy b tervének,hiába szuper sunyi,elővigyázatos ha a másik oldalon bukta van!

Én nem szétszedni akarom őket,hanem igenis dolgozzon meg a kapcsolatáért ő is,nincs kifarolás a történetből,maradni a komfortzónában..

Ez nem bosszú hanem utólagos számonkérés ha így jobban hangzik

2017. júl. 9. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!