Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Én vagyok a harmadik fél. Többi lent.
Soha nem voltam még ilyen helyzetben, és a férfi sem. Elkezdtem dolgozni egy új munkahelyen, ahol egy irodában voltam a férfi kollégámmal. Nagyon zárkózott férfi, még is hamar megtaláltuk a közös hangot. Sokat beszélgettünk munkaidőben. Kiderült, hogy van barátnője, több éve együtt vannak, házat is vettek már, de nem jegyezte még el. Nem sokáig voltam a melóhelyen, de amikor megtudta, hogy ott hagyom, kis túlzással leblokkolt, már akkor mondta, hogy soha nem beszélgetett ennyit még idegennel 1 hónap alatt. Utolsó nap olyan volt, mintha gyászolnánk. Nyíltan meg is beszéltük, hogy hiányozni fogunk egymásnak. Azóta több éjszakába nyúló beszélgetésünk volt, ahol őszintén beszélgettünk arról, hogy nem tudja mit tegyen. Nagy hatással vagyok rá, szeretne jobb ember lenne, ezt a barátnőjének is mindig megígérte, de sosem gondolta komolyan. Elmondása szerint neki nem tud úgy megnyílni, mindig menekül a probléma megbeszélése elől, elfojt mindent. Arról is panaszkodott, hogy elvárások vannak a kapcsolatban, amit nálam viszont nem érez, önmagát adhatja. Tisztességes férfi, nem csapta nekem a szelet, se a munkahelyen, se a levelezésekkor, korrektül elmondta, hogy sosem érzett még így, az elmúlt években sem volt kitéve ilyen lelki "megterhelésnek". Nem szeretné se a párját, se engem megbántani, de érzi, hogy fontos vagyok neki, ha biztos lenne benne, hogy ezt akarja akkor lépne.
Volt már valaki hasonló helyzetben ? Érdemes esetleg várni, vagy hagyjam, hogy maradjon a jelenlegi párjával még ha nem biztos, hogy az a nő az igazi számára ? Nekem az első beszélgetések alkalmával, amikor szóba került a barátnő, már feltűnt, hogy mintha lapos és színtelen lenne a kapcsolat, mintha nem vissza lenne szorítva a férfi, bár ő maga megmondta, hogy azt mondja a nőnek, amit hallani akar és nem azt, amit valóban gondol. Miért nem mernek kiállni magukért az ilyen típusú férfiak ? Félnek, hogy másnak nem kellenének ezért meghunyászkodnak ?
Ha bárkinek, bármilyen értelmes tanácsa, vagy tapasztalata van, írjon. Hülyék kíméljenek!!!
Egyébként félreértés ne essék, nem történt köztünk semmi, kivéve egy ölelés, amikor elköszöntünk a munkahelyen egymástól. Soha nem tudná testileg megcsalni a barátnőjét, látszik rajta, hogy a rendesebb férfiak közé tartozik, sőt már ettől a helyzettől is rosszul érzi magát. Előre is köszönöm a válaszokat!
Legyél tisztában azzal, hogy ilyen esetben simán találhat egy méginkább hozzávalót, mikor már veled van párkapcsolatban. Azt sem mondhatod, hogy nem sejtetted, mert veled is így ismerkedett meg.
Te annyit látsz ebből, hogy nem mer kiállni magáért, meg félnek egyedül maradni. Én azt látom, hogy a figura szépen puhít téged, és lesz egy buxája, akinek semmit sem kell megtennie, mert "ő az áldozat".
1 hónap alatt már bőven tudhatja, hogy akar e téged vagy nem. Aki ilyenkor húzza az időt, annak hátsó szándékai vannak. Nem korrekt viselkedés a párjával szemben (ilyenkor, a mese szerint mindig a párja a gonosz/elnyomó, aki nem érdemli meg ezt a "jólelkű embert")
Ha korrekt viselkedést vársz tőle, akkor már otthagyta volna a párját, amikor rádöbbent, hogy többet érez irántad, mint őiránta. Legfeljebb két szék közé a padlóra, de legalább korrekten.
Voltam ilyesmi helyzetben, igaz én a padlón kötöttem ki :) Addig voltam érdekes, míg volt párom.
Engem az érdekelne, hogy az alatt az ominózus ölelés alatt mit éreztél, ill. éreztél-e egyáltalán valamit? Volt valamiféle bizsergés, lábremegés vagy olyan volt, mint amikor a barátnődet vagy rokonodat öleled meg?
Amúgy így leírva ez egy filmbe illően szép szerelem lehetne, tökéletes lelki összhanggal, ami ritka. Komolyan olyan volt olvasni, mintha egy romantikus film forgatókönyvének egy részletét olvasnám. De nem akarlak összezavarni:)
abszolút ilyen szituban voltam nemrég.
nem wgy munkahely, de muznka kapcsán ismerkedtünk meg a pasival.
ő is ilyen zárkózott, és nem boldog a kapcsolata, és ő is azt mondta nekem, évek óta most tudott megnyílni nekem, fontos lettem neki, felszabaditólag hat rá, hogy velem önmaga lehet, én félszavakból is értem.
köztünk sem történt semmi, csak szavak szintjén megbeszéltük, hogy fontosak vagyunk egymásnak és érzünk egymás iránt valamit.
viszont mikor döntésre került volna a sor, a bnője mellett döntött.
úgy, hogy hónapokig csak panaszkodott a kapcsolatára, és mondta, hogy a szakítást tervezi, de végük maradt mellette.
szóval vigyázz ezzel!
nekem a végén már az érzéseit is megtagadta, hogy nem is nőként, csak emberként szeretett meg, holott korábban szerelemre utaló sorai is voltak.
és azt is mondta, hogy tulajdonképpen nem is olyan rossz neki a bnőjével, nem áll szándékában kilépni a kapcsoltból.
képzelheted, mennyire megalázva és összezavarodva éreztem magam.
próbálj meggyőződni, hogy valóban akar-e téged, valóban szar-e a kapcsolata.
mert ez lehet trükk is, megsajnáltatja magát, te belezúgsz, de mikor lépnie kéne, gyáva hozzá.
én nagyon megszenvedtem a mi sztorinkat,én halálosan beleszeretettem, és hatalmas düh maradt bennem, h. ezt eljátszotta velem, h. hülyére vett.
ha nem ér hozzád egy ujjal sem, tudd, hogy ez már így is érzelmi-lelki megcsalásnak számít.
én többek között azért kértem, h. döntsön kettőnk között, mert utáltam ezt a háromszöget.
a megcsalás nem a szexel kezdődik, hanem, ha lelkileg közel kerül másvalakihez.
mindenképp adj neki ultimátumot, h. mielőbb döntsön, mert ez így nem tisztességes, 2 nővel is kib*szik, 2 vasat tart a tűzbe.
Hasznos volt ez a kérdés mindenképpen!
Én legalábbis itt és most rájöttem, hogy legközelebb úgy érdemes csajoznom hogy rossz kapcsolatban élő hapsinak adom ki magam, mert ha szinglinek(bár szerintem ezt a kifejezést nőkre szabták)állítom be magam a valósághoz hűen, az bár tűnhet ideálisnak de hervasztó is egyben mert hát ki jönne össze azzal aki perpill másnak épp nem kell....tök értéktelen trófea...
Nem akarlak megbántani, de mindig azt hiszitek, hogy a ti történetetek más... Hogy ez a pasi aztán tényleg nem olyan, sose csalná meg a barátnőjét, tényleg szeret engem, aztán meg belekerültök a mókuskerékbe: Most még nem hagyhatom ott, mert, gyerekek, munka, közös hitel, most kicsi a gyerek, nagy a gyerek, beteg a mama, stb. Én nem sok olyan történetet ismerek, ahol ne az álatalam felvázolt verzió lett volna.
Tipikus jelek: a másik fél mindig elnyomó, már nincs sex, nem is élünk már egy szobában, folyton csak veszekedünk, már rég szakítani akartam vele...
Summa summarum: Te sem gondolhatod komolyan, hogy ha tényleg akarna téged, akkor még a barátnőjével húzná az időt, aki olyan elnyomó és rossz vele.. persze.
Kívánom a legjobbakat azért neked!
Ha rossz lenne az a kapcsolat akkor kilepne belőle, lezárná.
Te jó pótlék, izgalom vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!