Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Joggal vagyok féltékeny? Szerintetek megcsal?
Komolyan, most miért kell fantáziálni és komplikálni?
1. mi a francért, nem kérdeztél rá nyíltan, miért kell játszmázni? "először puhatolóztam, hogy szerinte jól néz-e ki a csaj ( szerintem kicsit dagi és nagyon k*rvás ), de ő mondta, hogy szerinte nagyon jó alakja van"
2. te női szemmel másként ítélsz meg egy csajt, mint egy pasi
3. mind a ketten gyerekesek és éretlenek vagytok
4. ha hisztizel és féltékenységi rohamokat rendezel, tuti, hogy a csaj karjába fogod üldözni!
Nem csal meg /még/.
Nos, én úgy látom, hogy elégtételt vesz a saját féltékenysége miatt. Hagyja, hogy azt gondold, amit.
Gondolom, hogy mikor féltékeny volt, nemigen tudtad kellőképp megnyugtatni, igaz?
Hát ez bennemaradt a srácban, egy tüskeként.
26/F
Csak egy tipp volt...Én is féltékeny típus vagyok és mikor elkap a gépszíj, mondom a barátnőmnek, h társkeresőn nézegetnek a csajok...XDDD
Ő mondjuk az egyik exével kísérteti magát ide-oda...
26/F
Szemed nyitva legyen, sztem esélyes, h meg fog csalni vele.
Nálam ugyanez volt a szitu, azzal a kulonbseggel h az en exem meg szapilta is nekem, h milyen csunya es buta, kozben a fenymasoloban hhmmmmszta mocsokra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!