Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Milyen jelei vannak, mikor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jelei vannak, mikor a megcsalô ( csalådjåt elhagyô) megprôbål visszatåncolni?

Figyelt kérdés
2016. okt. 21. 14:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ki várja azt meg? Jelezzen akinek akar, én nem lennék kíváncsi semmilyen jelre. Abba az irányba se néznék.
2016. okt. 21. 14:59
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom te vagy az, akiért elhagyta a családját, és most félted a pozíciódat.

Ha tévedtem, és te vagy akit elhagyott, akkor tojd le jó magasról, egye meg amit főzött.

2016. okt. 21. 15:09
 3/14 A kérdező kommentje:
Igazad van.De nem tudom, hogy csak 2 vasat akar tartani a tűzben, vissza akar jönni, vagy csak a jô szīvemre hajt, hogy ne legyek kemėny a vålåsnål.Mår beadtam a vålôpert.
2016. okt. 21. 15:10
 4/14 anonim ***** válasza:
70%

Lehet, hogy ebből több is egyszerre.

Téged ne az érdekeljen most, hogy ő mit akar, hanem arra koncentrálj, hogy te mit akarsz, neked mi lenne a jó.

Ebben az esetben, figyelembe véve az ilyen történetek alakulását, akkor jársz a legjobban, ha nem fogadod vissza, és válásnál lehúzod róla az utolsó bőrt is. ;)

2016. okt. 21. 15:41
 5/14 A kérdező kommentje:

Az eszem azt mondja soha többė.A szīvem mėg döntėskėptelen.A szex nem menne, undorodom az ėrintėsėtől.

Van egy fiunk, ő viszont reménykedik, hogy ûjra egy csalåd leszünk.

2016. okt. 21. 16:02
 6/14 anonim ***** válasza:
57%

Akkor se tedd!!hidd el csak jobb jon ez utan!!sajnos tapasztalatbol irom en 2x fogadtam vissza az exem most valok 3x,de most nem beszelunk igy menni fog.

Eloszor is nyajasak,kedvesek,szepen beszelnek,megajandekoznak,a kedvedben jarnak,neha szivesseget kernek aztan meg eggyet,foleg ha jo szivu vagy!

Ne tedd ne bekulj a fiad kedveert se!

Meg be sem tesz egy ruhadarabot a szekrenybe,de mar megbanod!

2016. okt. 23. 23:04
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megerősītėsed!!!
2016. okt. 24. 15:20
 8/14 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

A labda felőled pattog!

Felmérted már azt,hogy te miben járultál hozzá,hogy elhagyjon?Mennyire segítetted őt,hogy boldoggá tehessen testi,és szellemi értelemben?

(Egy igazi férfi legfőbb programja,hogy szeretett nőjét boldoggá tegye,de férfi,és nem érezhet nőként!A nő kötelessége minden információhoz juttatnia,hogy miként repítheti nőjét az egekig.)

Ha egy férfinek nem sikerül nőjét boldogítni,keres másik boldogítnivalót.A kelletlen,savanyú,keserű nő,csak kudarc,amitől csak menekülni lehet.

2016. okt. 26. 07:10
 9/14 A kérdező kommentje:
Igen.Pszicholôgus is segītett benne.Tudom, miben hibåztam ėn.De elsősorban a kommunikåciôn bukott el minden.A fėrjem homokba dugta a fejėt, nem akarta a problėmåkat megoldani.Ez pedig a jövőben sem lenne måskėpp :(
2016. okt. 26. 11:48
 10/14 anonim ***** válasza:

A stuccpolitika,sokszor attól lép be,hogy az új boldogítnivaló,már ügyesen játssza az "egekberepülést",és a férfi nagyon vágyik elhinni ezt a produkciót,hisz erre vágyott,már régóta.

Második házasságomban sok férfival,és nővel beszélgettem a házasságokról.Egybehangzóan azt állította férfi,és nő,hogy első házastársával való emlékeit nem közelíti meg egyik házassága sem.

A te dolgod,hogy maradsz az emlékeidnél,vagy küzdesz azért,ami a tiéd.

Útálat.

Indokolt érzés,de udvarlással leküzdhető.

Halmozottan több esélyed van visszaszeretni,és boldoggá lenni vele,mint egy új,ismeretlen,más által kiselejtezettel,netán egyedül boldognak lenni.

2016. okt. 26. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!