Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A megcsalô elnyeri mėltô...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A megcsalô elnyeri mėltô büntetėsėt?

Figyelt kérdés
Megcsalt a fėrjem.Kidobtam, együtt van a nővel.Pokolian fåj.
2016. okt. 20. 22:43
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
12%
rendessen kielégitetted mindig?
2016. okt. 20. 22:45
 2/20 anonim ***** válasza:
27%
jelenleg te bűnhödsz,és ő élvezi.gondolom nem ok nélkül csalt meg.pl:kevés szex,hárpia stilus,stb.
2016. okt. 20. 22:49
 3/20 anonim ***** válasza:
0%

na ez már elég büntetés az exednek.

Különben te dobtad ki, vagy menni akart?

2016. okt. 20. 22:51
 4/20 anonim ***** válasza:
93%

Persze, annyira jellemző, hogy rögtön a nő a hibás, ha megcsalják... Ha egy nő kavar egy házas pasival, akkor meg egy utolsó r*ibanc. Bezzeg, ha pasi kavar férjes nővel az nagy király, sőt ha a férj csalja meg a feleségét, nyilván nem hibáztatható érte, ő ártatlan bárányka, az is csak az asszony hibája lehet. De hányingerkeltő egyesek hozzáállása...

Rengeteg félreb*aszás történik azokból, hogy otthon konkrétan már túlságosan el van kényeztetve a pasi, megvan minden és akkor az a baj, olyankor emiatt kell félrekufricolni.

Hagyjuk már a süketelést, semmilyen elfogadhat mentség és magyarázat nincs a megcsalásra! Ha valami nincs rendben, akkor van szánk és szépen le kell ülni megbeszélni a dolgokat! Ha az sem hat, akkor szakítani/válni kell, de nem megcsalni, az a gyáva férgek módszere.

2016. okt. 20. 22:58
 5/20 anonim ***** válasza:
84%

Figyelj, szerintem létezhet a karma. Akivel lelépett az exem, az utána le se szarta kb őt. Anno szülinapján még felköszöntöttem, adta még akkor a jó fejet, hogy szeret aztán eltűnt örökre.

Most pedig rá 2 évere pont a szülinapján dobta ki a pasi, aki eddig se értékelte úgy igazán őt.

Majd kiderül, most biztos boldogabb mint te, de nemfeltétlen lesz ez mindig így! :)

2016. okt. 20. 23:02
 6/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normålis vålaszokat.Voltak problėmåink, ėn prôbåltam megbeszėlni, mindig leråzott, oldjam meg.

Igen, volt szex, ėn többször el tudtam volna kėpzelni.

2016. okt. 20. 23:08
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Az enyem lassan 4eve nem,de kivarom:)
2016. okt. 20. 23:08
 8/20 anonim ***** válasza:
62%

Nincs karma meg ilyenek. A sajat eleteddel foglalkozz. Ha neki kesobb valaha rossz lesz az nem amiatt fog tortenni, mert regebben megcsalt valakit. Gondolom teged se azert csaltak meg, mert olyan borzaszto tetteket kovettel el elozoleg.

Minden esely megvan ra, hogy az exferjed egy boldog eletet fog elni ezutan. Neked is inkabb azzal kellene torodnod, hogy tullepj rajta es jo legyen.

2016. okt. 21. 00:27
 9/20 anonim ***** válasza:
68%
Az enyém is megcsalt,szeretője volt,pedig egy nagy nulla az ágyban,1 perc és annyi,és nekem sokkal több kellett volna,mégis ő ment félre és nem én.Ez az egoista emberek módszere,a gyáváké akik ezt a "megoldást" választják.Én úgy gondolom igen,hogy az élet majd mindig vissza adja,ezt is tapasztalom folyamatosan.Fel a fejjel.Ilyen pasi után csak ne fájjon a szíved.
2016. okt. 21. 07:32
 10/20 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem nem. Ez olyan szöveg, mint a pénz nem boldogít. Önnyugtatás azoknak, akiknek éppen sz.ar. Igaza van annak, aki azt írta ezentúl foglalkozz a saját életeddel, mert csak így leszel boldog.
2016. okt. 21. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!