Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mesėlnėtek olyan törtėneteket, ahol a megcsalô elnyerte mėltô büntetėsėt?
"Ahol a megcsaló elnyerte méltó büntetését."
Csak hogy ez nem mese, és az élet nem mindig igazságos. Ne a férjedre koncentrálj, hanem magadra. Itt a lehetőség, hogy egy normálisabb partnert találj, ne egy középkorú kamaszt.
Semmi jele nem volt, hogy ez fog történni? Általában azért hosszú idő alatt jut el egy férfi odáig, hogy félrelép. És igen, általában ez a baj, hogy a nő alárendeli magát teljesen az anyaságnak, a férfi meg továbbra is igyekszik úgy élni, mint gyerek előtt. Ebből jönnek a súrlódások, elmarad a szex, az együtt töltött idő, sok a feladat a gyerek körül és a végén a férfi lelép.
De tudod mit, az ilyen férfi menjen is. Úgysem lenne jó élted mellette. Ha megy egyszer megcsalt, többször is megfog.
Méltó büntetés? Ismerek egy férfit, aki megcsalta a nejét, mert hogy az már ne ad magára úgy, mint rég. A nő megbocsátott neki, azóta odafigyel, csinos, és elnéző. A férfi meg továbbra is csak titokban léphet félre. :D
Exem.
A gyerekeink utálják, a nőjével marják egymást, még mindig anyjánál lakik, mert ami gyerektartás fizetést után marad, azt nem tudja beosztani. A közös barátaink elfordultak tőle, az anyjával is állandó a vita, semmi élete nincs csak az internet. De már ott se tud ismerkedni, nem talál mást a csaja helyett.
Közben meg irigykedik, mert én válás után találtam jól fizető állást, egy helyes pasit, akit a gyerek is szeretnek, összeházasodtunk, közös gyerek is született. Minden csodás, csak nyertem a válással.
Ő meg azóta szív minden téren.
Ezt a kettőt így egyszerre nem tudja megemészteni.
Mikor megtudtam, hogy mi volt, h megcsalt, úgy elvertem, mint a lovat. Fél évvel később a kis szexképei is kijutottak.
Az elmén kötött ki.
4-es vålaszolô, remėlem, hasonlôan vėgződik a törtėnetem:)
5-ös, ez kemėny bosszû volt.
Nekem olyan van, rokonok, hogy egymást csalták, és most mindkettejüknek nagyon boldog családja van 😃 a hapinak még kislánya is született pár éve.
Ez egy nagyon boldog történet, ahol két selejt ember nagyon sokat tanult az élettől, és erőfeszítéseiknek hála mára nagyon boldog életet élnek :)
Ha a férjed élni akart még, akkor nem értem minek csinált gyereket. Ja de te ugyis ottvagy és felneveled egyedül, míg ő éli a második tinikorszakát nem?
Az elégtétel az lesz neki, mikor egyszer egy szép napon rájön, hogy a kapuzárási a pánikja miatt, eldobta a családját. Az ilyen ember nagyon önző, és buta de eljön az idő mikor észhez fog térni. Tudod nappal azt hazudik másoknak amit akar, de este a párnáján a lelkiismerete majd úgy is megszólal. Hidd el már az is rossz neki mikor a gyereke nem előtte fog felnőni.
Sajnálom, hogy így jártál és fel a fejjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!