Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mesėlnėtek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mesėlnėtek olyan törtėneteket, ahol a megcsalô elnyerte mėltô büntetėsėt?

Figyelt kérdés
Teljesen mėlyponton vagyok.2 hônapja csalt meg a fėrjem(42ėves).Kidobtam, de azt mondta, ûgysem maradt volna, ő ėlni akar mėg, neki teher a fiunk ( 6 ėves), a csalåd.Nem vagyok bosszûållô, nem is åll szåndėkomban semmit a fėrjem ellen tenni.De szeretnėk elėgtėtelt az ėlettől.
2016. okt. 10. 20:34
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
61%

"Ahol a megcsaló elnyerte méltó büntetését."

Csak hogy ez nem mese, és az élet nem mindig igazságos. Ne a férjedre koncentrálj, hanem magadra. Itt a lehetőség, hogy egy normálisabb partnert találj, ne egy középkorú kamaszt.

2016. okt. 10. 21:05
 2/20 anonim ***** válasza:
20%
Esetleg keress neki egy kapuzárási pánikkal foglalkozó pszichológust.
2016. okt. 10. 21:06
 3/20 anonim ***** válasza:
22%

Semmi jele nem volt, hogy ez fog történni? Általában azért hosszú idő alatt jut el egy férfi odáig, hogy félrelép. És igen, általában ez a baj, hogy a nő alárendeli magát teljesen az anyaságnak, a férfi meg továbbra is igyekszik úgy élni, mint gyerek előtt. Ebből jönnek a súrlódások, elmarad a szex, az együtt töltött idő, sok a feladat a gyerek körül és a végén a férfi lelép.

De tudod mit, az ilyen férfi menjen is. Úgysem lenne jó élted mellette. Ha megy egyszer megcsalt, többször is megfog.

Méltó büntetés? Ismerek egy férfit, aki megcsalta a nejét, mert hogy az már ne ad magára úgy, mint rég. A nő megbocsátott neki, azóta odafigyel, csinos, és elnéző. A férfi meg továbbra is csak titokban léphet félre. :D

2016. okt. 10. 21:18
 4/20 anonim ***** válasza:
88%

Exem.

A gyerekeink utálják, a nőjével marják egymást, még mindig anyjánál lakik, mert ami gyerektartás fizetést után marad, azt nem tudja beosztani. A közös barátaink elfordultak tőle, az anyjával is állandó a vita, semmi élete nincs csak az internet. De már ott se tud ismerkedni, nem talál mást a csaja helyett.

Közben meg irigykedik, mert én válás után találtam jól fizető állást, egy helyes pasit, akit a gyerek is szeretnek, összeházasodtunk, közös gyerek is született. Minden csodás, csak nyertem a válással.

Ő meg azóta szív minden téren.

Ezt a kettőt így egyszerre nem tudja megemészteni.

2016. okt. 10. 21:32
 5/20 anonim ***** válasza:
9%

Mikor megtudtam, hogy mi volt, h megcsalt, úgy elvertem, mint a lovat. Fél évvel később a kis szexképei is kijutottak.

Az elmén kötött ki.

2016. okt. 10. 21:57
 6/20 A kérdező kommentje:
Szerintem ő mår a gyerek születėsekor kiszållt a törtėnetből.Mindig mindenki ės minden mås fontosabb volt.Ėn szerveztem kettesben programot, sokszor lemondta.Mehetett haverokkal bulizni.A problėmåk elől viszont mindig menekült.
2016. okt. 10. 22:18
 7/20 A kérdező kommentje:

4-es vålaszolô, remėlem, hasonlôan vėgződik a törtėnetem:)

5-ös, ez kemėny bosszû volt.

2016. okt. 10. 22:22
 8/20 anonim ***** válasza:
14%
Ettol neked jobb lesz?
2016. okt. 10. 22:27
 9/20 anonim ***** válasza:
25%

Nekem olyan van, rokonok, hogy egymást csalták, és most mindkettejüknek nagyon boldog családja van 😃 a hapinak még kislánya is született pár éve.

Ez egy nagyon boldog történet, ahol két selejt ember nagyon sokat tanult az élettől, és erőfeszítéseiknek hála mára nagyon boldog életet élnek :)

2016. okt. 10. 22:36
 10/20 anonim ***** válasza:
74%

Ha a férjed élni akart még, akkor nem értem minek csinált gyereket. Ja de te ugyis ottvagy és felneveled egyedül, míg ő éli a második tinikorszakát nem?

Az elégtétel az lesz neki, mikor egyszer egy szép napon rájön, hogy a kapuzárási a pánikja miatt, eldobta a családját. Az ilyen ember nagyon önző, és buta de eljön az idő mikor észhez fog térni. Tudod nappal azt hazudik másoknak amit akar, de este a párnáján a lelkiismerete majd úgy is megszólal. Hidd el már az is rossz neki mikor a gyereke nem előtte fog felnőni.

Sajnálom, hogy így jártál és fel a fejjel.

2016. okt. 10. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!