Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mesėlnėtek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mesėlnėtek olyan törtėneteket, ahol a megcsalô elnyerte mėltô büntetėsėt?

Figyelt kérdés
Teljesen mėlyponton vagyok.2 hônapja csalt meg a fėrjem(42ėves).Kidobtam, de azt mondta, ûgysem maradt volna, ő ėlni akar mėg, neki teher a fiunk ( 6 ėves), a csalåd.Nem vagyok bosszûållô, nem is åll szåndėkomban semmit a fėrjem ellen tenni.De szeretnėk elėgtėtelt az ėlettől.
2016. okt. 10. 20:34
1 2
 11/20 Fish1 ***** válasza:
78%
Sok évvel ezelőtt volt egy pasim, aki mint kiderült, megcsalt. Hívtam telefonon és egy csaj vette fel a telefont. Mindketten csodálkoztunk, hogy most mi a jóisten van, majd később megbeszéltük, hogy szembesítjük a pasit. Találkoztunk a csajjal és odamentünk a pasihoz, hogy most akkor meséljen, hogy mi is a helyzet. Aztán mindketten lapátra tettük.
2016. okt. 11. 03:13
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm 10-es vålaszolô.Igen, vėgtelenül önző ember, a håzassågunkban is csak az szåmītott, hogy neki mi a jô.Nem kår ėrte, de mėgis fåj...
2016. okt. 11. 06:55
 13/20 anonim ***** válasza:
57%

10-es vagyok

Engem megcsalt az ex ferjem es minden amit kivantam neki az az volt h sok boldogsagot:-)Drukkoltam neki h osszejojjon egy biz novel, akivel szakitott, aztan ujra nosult ott is drukkoltam de elvalt 4 honappal kesobb, most is drukkolok de most meg valami ferjes novel kavar(t).

Neki egyejese volt, sosem akart valni de hiaba bocsajtottam meg neki, nem tudtam benne megbizni. Azota ferjhez mentem, 7 eve boldogok vagyunk de soha, egyszer nem ereztem azt h fuuuuuu remelem romokban lesz az elete, sot.

Fuggetlenul attol, h baromira nem illettunk egymashoz es olyan volt amilyen, en arra emlekszem, h sokszor kiallt ertem, mindig elkapott ha zuhantam, es mindig vigyazott ram.

Barmekkora fajdalmat is okozott, mindig bekeben engedem el a dolgokat es vagy jot, vagy semmit nem kivanok az embereknek:-)

2016. okt. 11. 07:57
 14/20 anonim ***** válasza:
45%

3-as a baj, hogy a nő alárendeli magát teljesen az anyaságnak

Igen, ezért csak olyan pasinak szabad szülni, aki igazán akarja a gyereket és képes is vele foglakozni. Akinek nincs semmi segítsége, az ne szüljön szerinte,. Egy nő csak akkor képes arra, hogy ne rendelje magát alá teljesen az anyaszerepnek, ha van segítsége.

Akkor lehet az anyaságot normálisan, belerokkanás nélkül csinálni, ha van pl. egy nagymama, aki vigyáz a gyerekre, míg a szülők elmennek bulizni, kirándulni, vagy ilyesmi. Akkot tud anya edzeni járni, ha apuka időben hazajön, és el tud menni anyuka 1-2 órára, mert apuka képes ellenni a gyerekkel.

Ahol anyukának nem jut ilyen segítség, ott marad a küszködés, mókuskerék, és a nőiség lassan átmegy 100 %-os anyaságba.

Utálom, mikor olyan pasik beszélnek arró hogy "a nejem már csak anya", akik különben egy percet sem segítenek otthon, hogy egyébként a nő tudjon más lenni...

2016. okt. 11. 13:27
 15/20 anonim ***** válasza:
57%
Egyébként szerintem az ilyen emberek, akik így eldobják a családjukat MINDIG valamilyen szinten megkapják a büntetésüket. Nem véletlenül halnak korábban a férfiak. Gyökértelenné, dologtalanná válnak hosszú távon család nélkül.
2016. okt. 11. 17:15
 16/20 A kérdező kommentje:
Ismeretségi körben már "biztattak+ ilyen történetekkel, hogy miután a szerető dobta a férjet, többet nem talált párt,alkoholista lett vagy az anyjával élt utána stb.Nyilván nem ezt kívánom a férjemnek, vagyis inkább úgy fogalmaznék,hogy a gyermekem apjának.De döbbenjen rá,Érezze át, hogy mit tett velünk,milyen fájdalmat okozott.Mert most nagyon magas lovon ül.
2016. okt. 11. 23:56
 17/20 anonim ***** válasza:
5ös az kemény
2016. okt. 14. 14:26
 18/20 anonim ***** válasza:
15-os Mi a helyzet a hutlen nokkel? Azok is koran halnak?
2016. okt. 15. 08:45
 19/20 anonim ***** válasza:

18-as én nem hűtlenségről beszéltem. Azt írtam, hogy "akik eldobják a családjukat". Ha valaki tisztességese elválik, látogatja tovább a gyereket, az más. Én azt mondtam, hogy aki a gyerek kiskorában közli, hogy neki nem való a család, a család puszta teher, az általában utána csak sodródik. Egy ideig jó hajkurászni a fiatal csajokat, de aztán a pasik is megöregednek, s idős korukra elkezd nekik hiányozni az unoka, bántja őket, hogy a saját fiuk még az eksküvőjére sem hívja meg őket...stb.

Szóval ha valaki kijelenti, hogy a saját gyereke számára teher, azt egy idő után, főleg idős korára megbánja. ENNYI!

2016. okt. 15. 08:55
 20/20 A kérdező kommentje:

Utolsô! Ilyen pėlda nålunk is van rokonsågban, ismeretsėgi körben.A fėrjem ha talålkozik is a gyerekünkkel, hamar visszahozza, vagy elmennek, vesz az Auchanban egy jåtėkot neki, s ûgy hozza vissza.Anyôsomat 6 ėvig nem ėrdekelte az unokåja,ėvente 1-2-szer låtta, csak a kicsi fia volt a minden. Most engem hord el mindennek, hogy őt nem szereti az unokåja.

A fėrjemnek is ėvek mûlva vissza fog nyalni a fagyi.

2016. okt. 15. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!