Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A megcsalô elnyeri mėltô...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A megcsalô elnyeri mėltô büntetėsėt?

Figyelt kérdés
Megcsalt a fėrjem.Kidobtam, együtt van a nővel.Pokolian fåj.
2016. okt. 20. 22:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nem mindig, sajnos :(. Van ismerősöm, akit megcsalt a férje vmi fiatal pénzéhes cafkával. Sajnos hitel volt a házukon, az ismerősöm volt olyan hülye, hogy megbízott a férjében, és az ő nevén volt a hitel. A pasas ez a tipikus minimálbérre bejelentett, de 6-700ezreket megkereső f... . A nő most aggódhat, hogy mikor teszik ki őt a házból, mert már egy ideje nem tudja fizetni a törlesztőt, annyi szerencse van összesen, hogy a gyerekek ma már mind "kirepültek" és az ő sorsuk rendeződött (a fiú jól keres, a lány párja meg tehetős, de a lány sem trafikosként dolgozik). A pasas a gyerekeit max. egyszer látja, amíg kellett fizetnie a gyt.-t, addig próbálta csökkenteni (a minimálbérest)... simán végignézte, ahogy a volt felesége szenved, hogy a gyerekei mindent megkapjanak, ő meg évi 4x ment nyaralni a nőjével. A nőt beetette, hogy lesz majd gyerek, aztán meggondolta magát, hogy elég neki az eddigi kettő. A NAV még nem kapcsolta le adócsalás miatt... és lassanként nyugdíjba megy, nem bukott le... kérdés, mikor kezdi el b...ogatni a gyerekeit, sztem, hogy segítsék már ki az apjukat...

Másik példa: unokatesóm. Összeházasodtak a most már volt férjével. Volt férj kitalálta, hogy na, építkezzenek az apjáék mellett. Az összes munka unokatesómra hárult (pedig mindketten dolgoztak, jó cégeknél), meg még a házimunka is rá szakadt, mert ő a nő, ugye... aztán este hullafáradtan már nem tudta a seggét kinyaldosni a pasasnak, aki erre lelépett egy 19 éves ribizlivel. Eredmény: pasas még mindig él, mint Marci hevesen, a családja természetesen az unokatesómra fújt meg ordítozott vele, hogy miért nem volt rendes feleség, a házból elüldözték. Jó, talán a belefektetett pénzét visszakapta, mert értelmiségi unokatesóm, nem hülye, vezette a kiadásokat és eltette a számlákat.

2016. okt. 21. 09:56
 12/20 anonim ***** válasza:
83%

Felháborító ez a hozzáállás, ami a GyK.nés más fórumokon is folyik.

Rögtön a megcsaltat kezdik hibáztatni, boncolgatni,miért történt...a megcsalót mentegetik, a ribizli,akivel csalnak pedig "nem tehet semmiről",nem neki kell hűségesnek lenni..

Blablabla..ha nem volna arra hajlandó "hölgy" aki képes széttenni a lábát egy nős, családos embernek...akkor a farkát kordában nem tartani tudó pasi se tudna mit csinálni...

Ha nekem tabu volt mindig a foglalt pasi, másnak miért nem az?Persze a saját boldogság, mindenáron,de milyen áron??

Igen a megcsalt nő beszél belőlem, le lehet pontozni nyugodtan...

Kérdező, a férjemnél nem látom,hogy megbűnhődött volna, hacsak a gerincfájdalom nem az( gerinc, jó mi? )

2016. okt. 21. 10:45
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk a kedves ex ket szek kozul vegul lecsucsult szepen a padlora.
2016. okt. 21. 16:51
 14/20 anonim ***** válasza:

Én egyszer már írtam ezt, minden attól függ.

Ha a férj relatíve korrekt, tehát beleszeret másba, ezt egy idő után elmondja a feleségének szétmennek, de fizeti szépen a gyerektartást, törődik a gyerekekkel, akkor nem bűnhődik meg.

De én azt látom, hogy a gerinctelen pasik, tehát akik nem kötődnek a saját gyerekeikhez, bántják az ex feleségüket, csapodárok, azok MINDIG megkapják a büntetésüket. Mindig. Gyökértelenekké válnak, egy idő után mindenki átlát rajtuk, megromlanak az emberi kapcsolataik. Lehet, nem azonnal. legjobb barátnőm apja is nagyon csúnya dolgokat csinált, és tele volt fiatal barátnőkkel vagy 10 éven át, de most meg nyugdíjas korára nincs SEMMILYE, gyerekei szóba sem állnak vele, voltak olyan fiatal nők, akik sikeresen kiforgatták a vagyonából, és idősen már nem kell a kutyának sem.

Szóval kérdező én azt mondom, ha a férjed talált egy új szerelmet, akkor el kell engedni. Ha ennek ellenére viszonylag korrekt veled és az esetleges közös gyerekeitekkel, akkor tedd magad túl az egészen. Te is keress mást, koncentrálj a saját életedre, jövődre, igyekezz csinos, vidám, nyitott lenni, sportolj. Bocsáss meg, hogy a gyerekeiteknek is jó legyen.

Ha a férjed inkorrekt, akkor is az előző dolgokat tanácsolom, annyival, hogy igenis hiszek benne, hogy az inkorrekt emberek mindig elnyerik a büntetésüket.

2016. okt. 21. 17:09
 15/20 A kérdező kommentje:
12-es vålaszolô!Ezt nem ėrtettem soha ėn sem.30 voltam, mikor megismertem a fėrjem, előtte 3 ėvig egyedül voltam.Soha eszembe nem jutott nős fėrfival.Nem mentsėg a fėrjem számåra,mert a gatyåjåban kellett volna tartani a ...-t.De milyen nő az ilyen? Kicsit unalmas volt mår a håzassåga, a gyerekėt is ott hagyta a fėrjėnėl.Most a fėrjemmel ėlvezik az ėletet, mert rossz volt nekik a csalådi kötöttsėg.
2016. okt. 21. 17:10
 16/20 anonim ***** válasza:
80%
A hirtelen jött szabadság megrészegítette őket. Majd ha jönnek a szürke hétköznapok, mert ugye lakva ismerszik meg az ember. Hidd el egy évet sem lesznek együtt mert rájönnek hogy a másik is ugyanolyan mint a felesége/férje volt csak a fene nagy "szabadságban" ezt nem vették észre.
2016. okt. 21. 20:14
 17/20 A kérdező kommentje:
Igazad legyen :)
2016. okt. 21. 22:27
 18/20 A kérdező kommentje:
13-as! A kėt szėk közül a pad alå nekem elėgtėtel lenne.
2016. okt. 22. 08:35
 19/20 anonim ***** válasza:
Ha adsz idot magadnak es magadat probalod kiismerni.nem bele ugorni gyorsan egy kapcsolatba,v bosszuskodni h nekem is van,hidd el idovel te jarsz jobban!akivel csalt azt is megfogja idovel!
2016. okt. 23. 23:19
 20/20 A kérdező kommentje:

19-es!Nem is menne mėg egy ûj kapcsolat.A bosszûbôl vissza abban nem hiszek.Mår folyamatban a vålås.

Igazad van, az idő...

2016. okt. 24. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!