Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Milyen jelei vannak ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jelei vannak ha valaki félrelép?

Figyelt kérdés
Bizonyítékom egyelőre nincs, csak a viselkedése lett más az utóbbi időben.

2018. jan. 10. 13:49
 1/8 anonim ***** válasza:

Emberfüggő!

Kolleganőmet nem egyszer találtuk már meg tinderen, láttuk bulin mással kavarni, és vigyorogva ugrik a nyakába a pasijának, aki a melóhelye előtt szokta várni...

Undorító emberek léteznek..

Legegyszerűbb az lenne, ha megkérdeznéd, hogy mi az oka, hogy furán viselkedik, lehet teljesen más is.

2018. jan. 10. 13:51
 2/8 anonim ***** válasza:
47%

Van akin még véletlenül sem veszel észre semmit. Attól,hogy más lett még nem biztos,hogy félrelépés áll a háttérben.

Nem írod,hogy férfiről/nőről van szó, ez fontos!

De tipikus jelek nőnél pl. ha gyakran nézegeti félrevonulva a telefonját, izgatottabb, többször megy el szokatlan időben, egyedül. Jobban szépítkezik, öltözködik mint az előtt tette.Esetleg vidámabb, kalandozóbb.

De van olyan nő aki kifejezetten odaadóbb lesz a párjával azért,hogy ne tűnjön fel,hogy másfelé kalandozik.

Pasiknál nincs fogalmam, bár ha illatfelhő lengi körül az már jelzés...

2018. jan. 10. 13:56
 3/8 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő. A páromról van szó. Például most egy ilyen szituáció volt, eléálltam csak úgy szexi fehérneműben, Aztán elkezdtem kényeztetni, de ő csak bámulta tovább a tévét, ahelyett, hogy velem foglalkozott volna. Megdícsért de ennyi. És a film után sem volt hancúr.
2018. jan. 10. 14:03
 4/8 anonim ***** válasza:
És előtte mikor volt szex? Mi a foglalkozása, mit ccsinált film előtt? (ergo menyire volt fáradt?)
2018. jan. 10. 14:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Exemnél ott gyanítottam, hogy nem mondta többet, hogy szeret, és nem akart szexelni, mert fáradt, morgós is lett. Valahogy nem állt össze a kép, hirtelen volt a váltás, végül kiderült, hogy befigyelt más is.

Szerintem ha nem vagy teljesen szociálisan érzéketlen, fel fog tűnni, ha valami nem stimmel, azért ritka, hogy olyan profi pszichopatához van szerencséd, aki szemrebbenés nélkül lezavar egy félre kúrást és az égvilágon semmilyen jele nincs ennek. Inkább csak nem akarjuk elfogadni a jeleket, akkor se ha már kiszúrja a szemünket.

2018. jan. 10. 14:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Vasárnap volt, együtt andalogtunk semmi fárasztót nem csináltunk. 2 napja volt szex. 1,5 éve vagyunk együtt.
2018. jan. 10. 14:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Egyetlen esetből me vonj le következtetéseket. Bármi oka lehet hogy nem kattant rád és a szexi fehérneműdre. Ha nekem olyanom van bevadít akkor is ha mackóban van, de ha letört vagy nagyon fáradt vagyok felvehet bármilyen fehérneműt (igaz ez utóbbi rikán fordul elő)

Ha nyitott szemmel jársz (márpedig minden jel arra mutat) akkor biztos leszel benne ha megcsal, kivéve ha tényleg pszichopata.

2018. jan. 10. 15:01
 8/8 anonim ***** válasza:

Igy van, egy esetből ne vonj le messzemenő következtetéseket.

Nem mindig van hangulatunk nekünk, nőknek sem a szexhez, és akkor indulj ki abból,hogy bármit tesz a pasi nem tud elcsábítani. Legalábbis vannak ilyen helyzetek.

2018. jan. 10. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!