Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen jelei vannak ha egy nő...

Milyen jelei vannak ha egy nő félrelép?

Figyelt kérdés
2013. júl. 18. 21:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mit tapasztalsz te?
2013. júl. 18. 21:28
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Elesik, :D esetleg segítségért kiabál :D
2013. júl. 18. 21:33
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Boldog (ha szerelmes is), késik, ha szóba jön a téma akkor zavarba jön majd össze vissza beszél, nem szexel veled stb
2013. júl. 18. 21:38
 4/13 A kérdező kommentje:
Hülye válaszokra nem vagyok kiváncsi.
2013. júl. 18. 21:39
 5/13 anonim ***** válasza:

Igenis BOSS, értettem. :D

Hát új frizura, hirtelen változások :)

2013. júl. 18. 21:42
 6/13 anonim ***** válasza:
57%

Én nő vagyok,csaltam a párom,de semmi jele nem volt(szexeltünk is)...egy üzenetet olvasott el az iwiwen az buktatott le...

Nem vagyok büszke magamra.

2013. júl. 18. 21:47
 7/13 anonim ***** válasza:

hát.. ha "csak" testiség van akkor megszépül. mindig kifesti magát, haja mindig rendben. még akkor is sminkel ha azt mondja mindjárt jön csak átmegy az anyjához egy kicsit...

ha érzelmek is vannak akkor a nő már nem veszekszik. érdektelen veled szemben. nem sűrűn mosolyog mert fejben egészen máshol jár.. szomorúnak látszik. sokszor zavartnak. figyelmetlen..

2013. júl. 18. 21:52
 8/13 anonim ***** válasza:
7-es tudod mi a fura? Hogy én megfelelek a leírásodnak, van hogy rám tör a csinositgatás és ha csak a boltig megyek is kifestem magam. Sokszor beleunok a dolgokba, akkor érdwktelen vagyok, csendes, elbambulok. De nincs szeretőm, senki más nem tetszik.. egyszerűen ilyen vagyok!
2013. júl. 18. 22:10
 9/13 anonim ***** válasza:

Ezzel azt akarom mondani hogy egyéb jeleket is kell figyelni, mert gondolom nem csak én vagyok ilyen!:)

8-aska:)

2013. júl. 18. 22:11
 10/13 anonim ***** válasza:
:)))))) pedig nem Rólad akartam írni.:P :) én is nő vagyok. sajnos léptem félre, érzelmileg 1hétig bírtam elmondtam az akkori páromnak és szakítottunk. én olyan voltam amit leírtam..:/ a sima félrelépés..na olyan nem volt. pár barát mesélte hogy így változott meg a párja és sajnos jól látták..:( kérdező, leírnád mit vettél észre vagy miért gyanakodsz ha gyanakodsz?
2013. júl. 18. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!