Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a jelek, lehetnek a megcsalás jelei?
Sziasztok!
Barátommal 2 éve vagyunk együtt. Volt egy olyan alkalom, mikor megnéztem a telefonját (egy képet kerestem), és láttam, hogy folyamatosan ugyanazokra a nőkre keresett rá. Mikor rákérdeztem, hogy kik ezek a nők azt a választ kaptam: nem ismerem őket sosem beszeltem velük egy szót sem. Kiakadtam. Egy kis idő után újra és újra előjöttek a nevek. Azt mondta a párom, hogy régen mindennap beszélt xy-nal előttem. Mosolyszunet volt pár hétig. Hiszen először nem ismeri az egyiket, utána ismeri?! Aztán. Elköltöztek egy másik városba. A szomszédja egy elég nagyverű nő lett. Kértem, ne lépjen vele semmilyen kapcsolatba. Erre: írt neki "mikor megy a busz?! Hirtelen a csaj is azzal a busszal ment. Kérdeztem miért nem írt Nekem, hisz megértem, nincs meg internet, gyorsan rákeresek. Ez kb 3 hónapja. Azóta mióta ott laknak érzem, (valamiféle megérzés..), hogy ott több van. Mindig a lány a téma egy-egy viccelődés alkalmával. Nem volt a minap víz, és írt, hogy az anyukája megkérte, hogy kérdezze Meg a szomszéd lányt,hogy náluk van-e, aki épp suliban sem volt. A bökkenő, az anyja nem kért tőle ilyet. Olyan mintha kapcsolatba szeretne lépni ezzel a lánnyal. Vagy csak képzelődöm?
"Véletlenül" reagál a messenger napjában feltoltott fotójára. Stb.
Én is úgy gondolom. Most várok, sajnos nem tudok biztosat. Köszönöm a választ!
Mentem hozza busszal, és épp ez a nő is jött pont azzal amivel én. Folyamatosan nézett..majd barátom várt a buszmegállóban és a lány direkt lassan ment és provokálta magát. Majd hozzánk is szólt..Feltűnően lassan ment.
Erre akkor fogsz rájönni, mikor már érzelmileg túl labilis leszel.
Egyszerűen kérdezz rá. Ha tényleg szereted, látni és érezni fogod a választ is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!