Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a biztos jelei annak hogy megcsal a párom?
Biztos jelei???
Este nem téged kefél a hitvesi àgyban, hanem valaki mást\avagy este nem téged szoonak le a hitvesi ágyban, hanem valaki mást!
Van amikor tényleg nem lehet semmit észrevenni, pláne ha 24 órás szolgálatban jár be hozzá a nője éjszaka...Reggel lefekszik , alszik, eszik ,számítózik,néha van szex, de semmi gyanús jel, telefon sms,ilyesmi.
Én is így voltam, nem gyanakodtam, mert nem feltételeztem róla ,hogy megteszi, féltékeny se voltam...
Te mit vettél észre kérdező?
A fentiek elég jól leírták a tapasztalataikat.vagy csak olvasták valahol...
De előbb utóbb vagy lebuktatják magukat, vagy a szeretőjük borít,mint nálunk, vagy egy "jóakaró"ismerős...
A jel sohasem lehet biztos...
Nagy változás, kerül, nem beszélget, esetleg a szexben kevéssé kezdeményez - bár azzal lehet legjobban leplezni, ha nem kerüli. titkolózás, telefon rejtegetés, változó életrend, új, egyszemélyes programok, üzleti út, csapatépítő trning... ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!