Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért mondják a megcsalást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják a megcsalást elítélő emberekre, hogy ők erkölcscsőszök?

Figyelt kérdés

Akik elítélik a megcsalást,azok nem feltétlenül makulátlan emberek,csak ezt a fajta dolgot ítélik el.

Én is elítélem a megcsalást,cserébe engem meg azért ítélnek el,mert sokszor hirtelen felindulásból mondok gusztustalan dolgokat másokra.

Szóval végül is mindenki ítész.

Csak a bűn más mindig.

2018. máj. 2. 02:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
5%

Mert azok.

Nem ismerik a szituációt, és belekotyognak abba, amiről semmit sem tudnak.

Arról nem is beszélve, hogy ezek az erkölcscsőszök túlságosan gyanúsak.

Mert vajon az ilyen pasik átlagos barátnőjük mellett mit szólnának hozzá, ha a Victoria's secret egyik modellje széttenné nekik a lábát? Vagy valamelyik "tisztességes" lányka a Trójában szereplő Brad Pitt-től kapna randi ajánlatot...

2018. máj. 2. 02:57
 2/13 anonim ***** válasza:
38%

Mert menő mindent elfogadni és pc sablonszövegeket tolni. Ehhez nem szükséges morális értékrend vagy bármiféle átgondoltság, elég csak mindenre teljesen ugyanazt a szöveget mondani és mellé kapnak a sablonszöveges emberkék egy belső megnyugvást, hogy ők bizony jobb emberek.

Ha jobban megnézed az ilyen "fújerkölcscsősz" és "nincsjogodítélkezni" embereket, akkor túl sok értelmet nem fogsz találni. A rájuk jellemző 2 bites szűk látókörű gondolkodás mellett azt is megfogod látni, hogy igazából ők is pont ugyanúgy elítélnek bizonyos dolgokat, csak a más szemében a szálkát, a sajátjukban a gerendát sem elv alapján beszélnek.

Amúgy hasonlóan vagyok én is, kérdező. Elismerem, hogy sokszor túl nyers vagyok. Ha valaki emiatt elítél, akkor elfogadom és oké a helyzet. Nem állok neki pampogni, nem háborodok fel és nem képzelem magam valami jásztiszlídzs jogásznak, aki mások véleményét korlátozhatja. Ha engem valaki elítél, hát tegye.

És igazad van, mindenki ítél, csak van, aki nem próbál álszenteskedni, hanem felvállalja.

#1: "Nem ismerik a szituációt, és belekotyognak abba, amiről semmit sem tudnak."

Vegyünk pár itteni kérdést, ahol leírják, hogy jól nézett ki az illető, pár hétig beszéltek a párjuk mögött, aztán eccercsak' megtörtént a szex. Az ilyen szituációknál a lényeget mindenki tudja, mit kell még tudni? Hogy előzőleg a megcsalt fél épp fél teáskanállal több cukrot tett a kávéba?

"Mert vajon az ilyen pasik átlagos barátnőjük mellett mit szólnának hozzá, ha a Victoria's secret egyik modellje széttenné nekik a lábát?"

Felhívnám a barátnőm, hogy jöhet egy hármasra, mert már beígérte a dolgot! :D

2018. máj. 2. 03:13
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Az egy dolog, hogy mindenki követ el bűnöket. De a megcsalás pont olyasmi, ami nem csak úgy véletlen történik meg, pontosan tudod, akár huzamosabb ideig is, hogy rosszat teszel. Mégis megteszed. Ez olyan emberre utal, aki akaratgyenge, hazug, gyáva. Na, én ezért ítélem el a dolgot.
2018. máj. 2. 05:12
 4/13 anonim ***** válasza:
99%

Azt is nézd, hogy kik mondják.

Ezt az szokta nagyon magára venni, aki maga is félre lép(ett). Sokan egyszerűen képtelenek nemet mondani, számukra a hűség elképzelhetetlen. Egyszerűen csak magukból indulnak ki.

Lásd a kérdést: szerinte a hűség addig tart, amíg nincs rá lehetőség, de egy csábító lehetőségre mindenki igent mond.

Fél se fogja, hogy egy modellnek vagy bradpittnek is ugyanúgy lehet nemet mondani.

Ez a típus akkor hűséges, ha olyan ronda, hogy a kutyának se kell.

2018. máj. 2. 06:20
 5/13 anonim ***** válasza:
98%
Mert nem bírnak kibújni a saját sggükből, és azt hiszik, mindenki olyan tartás nélküli, gerinctelen senkiházi, mint ők.
2018. máj. 2. 06:58
 6/13 anonim ***** válasza:
10%
Egy dolog hogy elítéled de másik dolog hogy beleszólsz.. én is elítélem a vadászatot mégse osztom az észt vadaszforumokon, szerintem csak azért hozzászólni megcsalás témához hogy elmond micsoda féreg az illető felesleges.
2018. máj. 2. 09:16
 7/13 anonim ***** válasza:
68%

#6 Elég rossz példa:-/ A vadászatnak szerepe van a mindennapi táplálkozásban, mégis miért ítélnék el? (vannak akik meg elítélik a pusztán kegyetlenségből elkövetett állat gyilkosságot és bele is szólnak!)

A megcsalásnak is mi a szerepe? Puszta értelmetlen hazudozások, meg színjáték.

2018. máj. 2. 09:47
 8/13 anonim ***** válasza:
31%

#1 Nem mindenki van oda az alkalmi kapcsolatokért....

Volt már álompasival randim, amolyan “kalandozás”, de mégsem izgatott a dolog, miközben ott a tudat, hogy nem komolyanvehető ez az egész, nincs jövője. De na, van aki másképp gondolkodik.

2018. máj. 2. 09:52
 9/13 A kérdező kommentje:

Nem is kell ismerniük.Gyűlölhetik a megcsalást a szituáció teljes ismerete nélkül.

Nembiztos,hogy magát is elítéli.

A modellek sem különlegesek.Csak ez a szakmájuk.

Attól még hogy valaki nem modell,nem biztos,hogy átlagos.

De amit írsz abban részben egyetértek.

Nagyon sokan vannak úgy,hogy egy sikeres embernek kérdés nélkül széttennék a lábukat.

Na látod,ez igaz.Bár abban nem értek egyet,hogy lehet akarat gyenge.

Lehet csak sze.ét.:D

Viszont igaz,én hirtelen haragból már sokszor bántottam embereket meg,el is letem mindenféle te.ünek hordva,de nagyon nehéz kontrollálni ezeket.

A megcsalás más.

Azt lehet kontrollálni.

Mármint,egy-egy kósza numera miatt dobná el egy ember azt,amiért mi emberek az állatok felett állunk,és ez pedig az összetett kommunikáció és logikus gondolkodás?

Mindegy,de aki pl.az állati ösztöneit hozza fel,az nyugodtan vetkőzzön meztelenre és menjen vissza a fára kurkászni a társait.

Azt sem értem,sokan miért hiszik,hogy ez bárkivel előfordulhat.

A megcsalás nem olyan mind a gyilkosság.

Ezt azért mondom,mert a gyilkosságról is sokan mondják,nem tudhatjuk mikor történik olyan,hogy meg kell magunkat védeni,és embert kell ölni.

Életveszélyben szerintem majdhogynem bárki képes lenne megvédeni magát vagy a szeretteit,akár mások életének kockáztatása által is.

A megcsalás azonban nem élet és halál kérdése.

Ez pusztán egy DÖNTÉS.Mindenki tisztában van vele,hogy amit tesz az rossz.

Potenciálisan három,vagy több ember életét is tönkre teheti.

Meg persze ott van az idő kérdése.

Miért rabolja bárki is önző módon a másik idejét.

Nem?

H-a megcsalsz valakit,vagy ami rosszabb,szeretőt tartasz évekig,avval megfosztod a másikat egy új élet elkezdésétől.

Ha valaki poligám beállítottságú akkor keressen olyan embereket,akik szintén olyanok.

De önzőségből ne állj össze egy monogámmal.

Nem lehet megtartani a tortát és mind megenni egyszerre.

#3.

Ha félreértettem a válaszod,akkor bocsi.

DE....a hűség nem külsőség kérdése.

Hát igen,lehet ez egyfajta védekező mechanizmus.

Nem mondtam senkire sem,hogy féreg.

Más,bárki bármilyen témában feltehet kérdést.

Ezt nem te döntöd el nyilván.

Amúgy meg köszönöm a válaszokat.

2018. máj. 2. 09:59
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Én sosem mondom rájuk, hogy erkölcscsőszök. Tény, hogy minden szitu más, minden ember más, de aki kapcsolatban van, az szerintem tisztelje annyira a párját és tudjon uralkodni annyira magán, hogy ne kefélgessen félre. Ha nem boldog, stb, akkor még inkább szakítson és dugjon azzal annyit, akivel csak akar. Szerintem ez a korrekt...és nem tartom magam erkölcscsősznek 😀
2018. máj. 2. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!