Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasság esetén meg kell/ lehet bocsátani a megcsalást? Van itt olyan aki nem vált el miatta, nem bántad meg?
Őszintén, szerintem nem oszt, nem szoroz, hogy házasság, vagy sem. Ne azon a jogi státuszon múljon már, hogy valakinek megbocsátható legyen a gerinctelensége.
29/N
soha nem kell, nem muszáj megbocsátani.
aki másképp gondolja, az egyben fenntartja annak a lehetőségét, hogy újra bármikor hülyére vegyék, átverjék, megalázzák és elárulják.
Megbocsátani meglehet, elfelejteni nem. És sajnos ez rányomja a bélyegét a továbbiakban a kapcsolatra.
Mondanom sem kell, pont a házastársad kéne olyannyira tiszteld, hogy nem teszed ki ennek.
Kelleni nem kell, de meg lehet bocsátani. Persze csak akkor, ha mindkét fél szeretné folytatni és maximálisan elkötelezik magukat a közös jövő mellett. Nem is a megbocsátás a nehéz, hanem az utána következő időszak.
Nálunk nem egészen egy éve derült ki, hogy a feleségem félrelépett. Nem egyszer, hanem hosszú időn keresztül folyamatosan. Nem váltunk el, de még előfordulhat, hogy az lesz a vége. A közös gyermek miatt nem akartam elhamarkodott döntést hozni, megadom a feleségemnek az esélyt, hogy jó útra térjen, és a gyermekünk boldog családban nőjön fel. Talán még van erre esély, talán nem, majd az idő eldönti.
Hogy megbántam-e, hogy nem váltam el? Egyértelműen nem. Ha hirtelen felindulásból váltam volna, esélyem se lett volna megérteni, hogy mi miért történt, van-e esély a családot egyben tartani. Ha végül mégis válunk, akkor sem bánnám meg utólag ezt az időszakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!