Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukák! Meg tudnátok bocsátani a megcsalást a párotoknak csak azért, mert a gyereked apja?
Én nem, de nem egyszer hallottam az ismerõsi körörmben, hogy emiatt bocsátotta meg a félrelépést a nõ, mert hogy "õk egy család, mindenki hibázik, és amúgy is a gyerekeim apja".
Ha van itt olyan, aki emiatt bocsátott meg, az leírná, hogy miért? Szeretnék egy picit az õ fejükbe is belelátni, és picit megérteni az õ helyzetüket.
Köszönöm szépen elõre is!
Ui: Kérlek titeket, hogy a veszekedést, sértegetést most hanyagoljuk, nem szeretnék vitát generálni! :)
Ez magyarul azt jelenti, hogy "nem tudom egyedül eltartani a gyereket, nincs hova menni, és/vagy nincs saját jövedelmem, úgyhogy kényszerből együtt maradok vele."
Többnyire szó nincs megbocsájtásról vagy szerelemről. Egyszerűen csak nincs más opció.
Ez két különböző dolog.
Van egy házasság (párkapcsolat) aminek a megcsalással vége van.
De: a gyerekem apja. Vagyis igyekszünk kulturált módon elválni, és biztosítani a gyereknek, hogy normális kapcsolatot tudjon ápolni az apjával.
Ez a "gyerek miatt maradunk együtt" baromság. És többnyire a gyereknek se jó, illetve így is elválnak, csak később.
Én sem tudnám. Vagy ha mégis, biztos nem azért, mert a gyerekem apja.
A lányom apja megcsalt és el is hagytam, amint lelkileg elég erős lettem hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!