Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor bocsájtottatok meg megcsalást ugyanazon párotoknak? Azóta mi a helyzet?
Figyelt kérdés
Kérlek titeket, írjon olyan, aki tette túl magát ilyesmin.. Nekem most az "egyszer sem" nem vág bele a történetembe.
Köszönöm.
23/N
2015. júl. 7. 16:33
1/12 anonim válasza:
Nálam évekkel ezelőtt volt ilyen, 4 éve pontosan. De válás lett a vége. Még jó hogy gyerek nem volt ebben a kapcsolatban.
2/12 anonim válasza:
1x sem. Részemről a megcsalás nem megbocsájtható. Nehéz volt elfogadni h vége, de elmúlt.
3/12 anonim válasza:
2x de az elsőben 1 csávó 4 alkalom, masodiknal 2 csávó, 1-1 alkalom...
4/12 anonim válasza:
hát nekem a megbocsájtás sikerült e? nem tudom! 15 év házasság után történt az eset , család is van! együtt vagyunk de a szálka az ott maradt!
5/12 anonim válasza:
Hányszor? :DD
Én eddig ugyanannak a személynek 1-szer, de azt is jól meggondoltam. 2-szer semmiképp nem bocsátanám meg ugyanannak.
Nálam az is fontos, hogy milyen megcsalás. Csókot bocsájtottam meg, egy másik személynek pedig tánc közben egymásba gabalyodást. Szexet biztos nem bocsátanék meg.
L20
7/12 anonim válasza:
és azóta mindkettővel szakítottunk más dolog miatt.
8/12 anonim válasza:
Olyat ismerek, aki nem is akar tudni rola, pedig elmondta neki a hazastarsa. Vele akar maradni mindenaron. Gondolom ez megbocsajtast jelent.
9/12 anonim válasza:
Egyszer, de azt sem kellett volna mar...az egesz kapcsolat egy nagy idopocsekolas volt.
10/12 anonim válasza:
Csald meg te is. Nem lesz jobb, de jobban érzed majd magad tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!