Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti már bocsájtottatok meg a párotoknak megcsalást?
Mindig úgy voltam vele ,h nem soha ..meg ,h monogámia stb
De 1 kapcsomba tapasztaltam olyan áttörő dolgokat is ,h az sem zavart ha mással is szexel párszor ,ha neki ez kell..
Idővel változik az ember és ráébred ,h nem pont úgy működnek a kapcsolatok mint pl Csipkerózsikában
Ja boccs az lemaratt ,h attól fügettlenül mert ő pl néha igényelte a szexet mással is..maximálisan tuttam ,h nem fog elhagyni..
És nem is történt meg
Nekem nem volt még rá szükségem, de nekem a párom bocsátott már meg... pedig nem kértem bocsánatot...
Kb 11-12 éve voltunk házasok, belekerültünk egy mókuskerékbe, elhidegültünk picit egymástól, a házasságunk mélyponton volt... a részletekbe nem mennék bele, de meg tudtuk beszélni azt, hogy mi vezetett idáig.
Azóta eltelt lassan 8 év, és azóta is együtt vagyunk, és azóta se került szóba. Viszont ma is állítom, ez kellett ahhoz, hogy rádöbbenjünk, mit jelentünk egymás számára, mit veszíthetünk...
Ha akkor ez nem történik meg, vagy nem derül ki... nem vagyok benne biztos, hogy még mindig együtt lennénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!