Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti már bocsájtottatok meg a párotoknak megcsalást?
Figyelt kérdés
Ha igen, hogy csalt meg és hogy bírtátok magatokat rávenni hogy újra megbízatok benne?2012. júl. 6. 00:00
11/17 anonim válasza:
Házasság alatt apám megcsalta anyámat, elmondta neki és megígérte hogy többet nem lesz ilyen, anyámnak azt mondták szülei hogy azonnal dobja ki stb, nem dobta ki apámat, együtt maradtak és rá 2 évre megszülettem :D
Fasza lett volna ha kidobja -.-"
12/17 anonim válasza:
Ja és azután minden rendben volt velük :D
13/17 anonim válasza:
Én már négyszer bocsátottam meg a páromnak, illetve nem is kellett megbocsátani, mert bevallotta, nyíltan megmondta, hogy mit tett vagy mire készül és ez szerintem nem megcsalás.
Nagyon szeretem és nem tudnék nélküle élni.
Ő is szeret, csak én szexuálisan nem tudok neki megadni mindent, elég frigid vagyok, kicsit aszexuális, nem igazán élvezem a szexet, de szeretetre vágyom és tőle meg is kapom.
24/L
14/17 anonim válasza:
Soha...
Ha egyszer megcsinálta akkor máskor is megfogja...
16/17 anonim válasza:
Nem. De nem is tudom hogy megcsalt e vagy se.. Az is lehet igen, az is lehet nem..ez már sose fog kiderülni.
17/17 anonim válasza:
Igen,és tulajdonképpen tett is róla hogy ezt el is érje,nem bántam meg egyáltalán és most boldogok vagyunk,lezártuk a multat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!