Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megmondjátok a párotoknak, ha nem tetszik, amit kaptatok tőle?
Ha pl. kaptok tőle egy parfümöt,akkor megmondjátok,hogy nem igazán jön be az illata,hogy megelőzzétek,hogy máskor is ilyet vegyen esetleg,vagy inkább hallgattok,hogy ne bántsátok meg?
Vagy pl. ha vacsorával kedveskedik,és nem ízlik...?
Csak kíváncsiságból kérdezem,szerencsére még sosem kaptam olyat a páromtól,ami nem tetszett,mert általában ha ajándékot szeretne nekem venni,akkor valahogy finoman kipuhatolja,hogy minek örülnék... :)
Egyszer vett nekem valamit, ami nem tetszett, aztán összevesztünk valamin, és mérgemben mondtam neki, hogy nem is tetszik a táska, amit vett. 9 éve hallgatom, és utólag beismerem, hogy elég bunkó dolog volt. Ő sosem tett velem ilyet, pedig biztos én sem találom el mindig.
Szóval többet nem tennék ilyet. A tesóm viszont rendszeresen megmondja, nem is szívesen töröm rajta a fejem, hogy mit vegyek neki, kap egy piát meg tusfürdőt aztán helló.
Mivel az én pasim "ajándékozása" úgy történik, hogy én mondom meg neki, hogy mit vegyen, mivel magától semmit nem képes kitalálni, ezért nem igazán történik olyan, hogy ne örülnék neki.
Én amúgy majdnem mindenféle ajándékozással így vagyok, én olyat szeretek adni, aminek biztosan örülni fog a másik, nem sajnálom rá a pénzt vagy energiát, attól függően mit igényel a dolog, de tutira megkérdezem, minek örülne, hogy aztán ragyogjon a feje az örömtől, mikor meglátja.
Nem tudom mi értelme van a "meglepetésnek", hacsak nem minden gondolatát ismered a másiknak, különben az esetek 90%-ban csak baromságot kapsz/adsz. Ennek sose láttam értelmét.
Különben valszeg ha nem tetszene az, amit tőle kapok, úgyis rájönne. (Pl nem használom a parfümöt, turkálom a kaját, ilyesmi.)
21L
Off.Utolsó: Azt szokták mondani,hogy a piros pénztárcába mindig lesz pénz! :)
On:Nem volt még erre példa,általába megbeszéljük kinek mire van szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!