Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, mi tetszik abban, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mi tetszik abban, ha egy lánynak nagyon dús a haja?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm akinek nagyon dús, és minden fiú megdícséri, pedig szerintem sokkal szebb ha kicsit normálisan dús a haj... Még a kevés is szebb....
2012. jún. 26. 15:40
 1/6 anonim ***** válasza:
91%

A dús, erős, hosszú hajnál nincs szebb, kész.

Egészséget, termékenységet sugároz, és veszettül nőies.

2012. jún. 26. 15:42
 2/6 anonim ***** válasza:
83%

Az első nagyon helyesen írja. Nincs annál szebb mikor egy dús hajú lánynak szinte leomlik az a sok haj a fejéről. Eszméletlen jó, úgy összekócolná az ember őket. Szerintem nagyon nőies a dús haj, főleg ha szép barna.

Köszönöm, hogy kiélhettem magam :D

2012. jún. 26. 15:56
 3/6 anonim ***** válasza:
78%

nekem is nagyon dús hátközépig érő hajam van,mindenki imádja,lányok feszt birizgálják,fésülgetik,a legtöbb fiú meg megdicséri hogy mennyire szép meg ők is egyfolytában fogdossák...amit nem értek:DD néha már kicsit idegesítő:D

egyébként nem vagy egy kicsit féltékeny a nagyhajú barátnődre?;D 15/L

2012. jún. 26. 15:57
 4/6 anonim ***** válasza:
77%

Nekem is kb 5x annyi hajam van, mint egy egészséges dús hajú embernek, fogalmam sincs, honnan nő ennyi haj, de mindenki imádja és az orrom előtt nyáladzik rajta, hogy "aaaaaaaa deszééééép" és fogdossák, meg minden, hogy ők is olyat akarnak.

Abba soha senki nem gondol bele, hogy nyáron kvázi szó szerint elájulsz tőle, annyira meleg, így csak felfogva tudom hordani, úgy meg tök hülyén nézek ki, a hajmosás rohadt hosszú idő, szárítani pláne, ha azt akarom, hogy ki is nézzen valahogy, mivel göndör, és a hajjal egyenes arányosan nő mindennemű szőrzet is, szóval a fél életem szőrtelenítésből áll. Ja, és mennyiségéből adódóan elképesztően hullik, mindenhol mindig az én hajam van, hajmosáskor két maréknyi hajat fésülök ki, (másnak az összhaja összesen annyi, mint amit én egy ilyen alkalommal levedlek...)

Én is beérném egy normálisan dús hajjal, ez az oroszlánsörény feeling fogalmam sincs, miért tetszik az embereknek.

Viszont télen nem szükséges sapka, annyira meleg. :D

Amúgy volt egy exem, akinek még nálam is több haja volt. Na ha láttál már brutális hajas képeket, akkor úgy képzeld el. A hajnyíró gép konkrétan meghalt tőle. XD

21L

2012. jún. 26. 16:05
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nőies és szép.Konkrétan én elsősorban dús hosszú hajat nézem a csajon.IMÁDOM,nincs annál szebb,hosszú haj csinos test. :D

Nem vagy féltékeny tényleg,hogy a barátnőd nagyhajú te meg nem? :D

2012. jún. 26. 16:17
 6/6 anonim ***** válasza:
82%
Mert a nőiesség szimbóluma, igazából vadító
2012. jún. 26. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!