Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak 12 éves vagyok, de tetszik egy fiú, nem nézz engem lánynak csak csak akit piszkálhat, Segicsetek?

Figyelt kérdés
Az van , hogy tetszik egy fiú de ő nem vesz engem figyelembe. Még csak most ismertem meg egy éve de össze barátkoztunk ( vagyis csak ugy , hogy piszkálni szokott) Nem merem neki el mondani mert félek , hogy ezt mindenkinek el mondja. Egy a 6. osztályba jár én meg az 5.osztályba de egy idősek vagyunk mert én év vesztes vagyok. Általában élőben nem szoktunk beszélni csak a facebookon, de ott jobban meg értjük egymást és rendesen irogatunk és nem piszkál , de ha a suliba össze találkozunk akkor folyton piszkál. Kérlek segitcsete!! köszi
2012. jún. 5. 15:56
 1/7 anonim ***** válasza:
"néz, segítsetek, összebarátkoztunk, úgy, elmondja, egyidősek, megértjük, írogatunk, összetalálkozunk" - mondatközi írásjelekről nem is beszélve. Segítettem. Most pedig irány a nyelvtan óra, kicsi lány! ;)
2012. jún. 5. 15:59
 2/7 anonim ***** válasza:

A fiú csak azért piszkál mert csak menőzni akar a haverjainál.

Én azt mondom, hogy míg így bánik veled sz@r a fejére.Szerintem egy olyan srác nem érdemel meg egy ilyen lányt.És amúgy is egy kicsit még fiatalok vagytok.

2012. jún. 5. 16:01
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi, Tudom , hogy fiatal vagyok még de csak tutára akarom hozni , hogy létezem és , hogy tetszik egy kicsit. Szerintem nem is viszonozná mert az egyik osztály társammal járt és szerintem még most is őt szereti!
2012. jún. 5. 16:05
 4/7 anonim ***** válasza:
facebook-on amikor beszéltek célozgass rá hogy tetszik, vagy érdeklődj hogy tetszik e még neki a másik lány.
2012. jún. 5. 16:16
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi
2012. jún. 5. 16:20
 6/7 anonim ***** válasza:

te lehetsz a legaranyosabb kislány a Földön :D

Amikor elköszöntök és nem adtok puszit egymásnak mondjuk akkor puszild meg xD Vagy fogd meg a kezét hogy "játsszuk azt hogy járunk" És kész :P

f18

2012. jún. 5. 17:34
 7/7 anonim ***** válasza:
én nem vagyok semmi jó elrontója, de 12 évesen ne akarj járni, mert később meg fogod bánni hidd el! Tudom, hogy nehéz várni ilyenkor, de ne legyél olyan mint a mostani 13-17 éves lányok többsége! 17/F
2012. jún. 5. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!