Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7. es lány vagyok. Tetszik egy 11. es fiú. (sulis társak vagyunk) szerintetek gáz lenne ha összejönnénk?
Figyelt kérdés
2012. jún. 4. 17:52
1/10 anonim válasza:
a 11.es srác akarja? vagy ez még csak egy plátói "szerelem" részedről?
2/10 DiMalto válasza:
ha azt mondom igen,nem jössz össze vele??
3/10 anonim válasza:
miért lenne gáz ? egyáltalán nem gáz csak rajta
4/10 anonim válasza:
ha le is feküdnél vele, márpedig egy ennyi idős fiúnál ez a mai világban sajnos alapvető igény, a fiút lecsuknák. döntsd el, h gáz-e...
6/10 A kérdező kommentje:
igeen akarja h járjunk...
2012. jún. 4. 19:36
7/10 anonim válasza:
egy röpke számítás után arra jutottam, hogy te kb 13 vagy ő meg 17-18. nem csak te vagy szánalmas, de ő is, hogy kislánnyal kezd. sok sikert. 17/F
8/10 anonim válasza:
Én 22 vagyok mégis járnék fiatalabb lánnyal, nem érdekela korkülönbség sem, miért ne? Ha szeretjük egymást? Járjatok és legyetek boldogok! :)
9/10 A kérdező kommentje:
7. komment : évvesztes vagyok+ egy évvel később mentem suliba (vagyis 15 leszek)ő is egy évvel később ment suliba (18 lesz) úgy is gáz????
8.komment: köszii...valahogy én is így gondoltam :)
2012. jún. 6. 21:16
10/10 anonim válasza:
15 és 18? szerimtem úgy abszolút normális :)
sok szerit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!