Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tetszik egy fiú és . (a többi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy fiú és . (a többi lent)?

Figyelt kérdés

Szóval tetszik egy srác. Csak az van, hogy pl. ha rá eszembejut vagy arra gondolok, hogy akár együtt is lehetnénk, akkor mindig azt mondom magamnak, hogy mit képzelsz, túl jó hozzád, miért pont téged akarna... És ez fáj, hogy még az esélyét sem tudom megadni magamnak.

Pedig úgy tűnik, mintha ő is kedvelne engem.

Más fiúkkal kapcsolatban nem volt még ilyen érzésem.

Miért pont most? Mit lehetne tenni ellene?

2012. jún. 4. 19:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz legyőzni a saját önbírálatunkat. Erre mondják, hogy az ember legnagyobb ellensége önmaga. Hogy túl jó-e hozzád, az attól függ, hogy ő mit gondol, mi neki az alapvető igénye a nőkkel szemben. Neked csak annyi a dolgod, hogy add önmagad, légy, aki vagy, és vagy megtetszel neki, vagy nem. Ilyen egyszerű. LEgalábbis elméletben. Gyakorlatban már nehezebb, mert a saját félszegséged hátráltat. Szerintem próbálj közeledni felé, de csak lazán, ne légy görcsös. És ha úgy érzed hogy épp nem vagy jó passzban ehhez, nyugodtan fújj visszavonulót. Később újra próbálkozhatsz.
2012. jún. 5. 03:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Hát igen elméletben minden jól hangzik, csak gyakorlatba átültetni nem túl egyszerű :)
2012. jún. 5. 13:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!