Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy fiu mit tegyek?
Szia! :-)
Szerintem is próbálj meg vele egy kicsit flörtölni.;)
Nézz rá és mosolyogj! Akkor tényleg észre kellene vennie, hogy bejön Neked. :) Ha úgy látod, hogy nem válik be, és nem tűnt fel neki, akkor vagy túl félénk, vagy van barátnője, de az is lehet, hogy nem vagy az esete.:( Azon is meg kell próbálnod túltenni magad. De ne legyünk ilyen pesszimisták!;)
Ha ő nem kezdeményez, miután mosolyogsz rá, akkor van még egy ötletem. :)
Fenn vagytok pl. facebook-on? Vagy mindegy, valamilyen közösségi oldalon. Ha igen és nem vagytok ismerősök, akkor jelöld be.:) Amikor névnapja vagy szülinapja van, akkor írj neki. Amikor találkoztok személyesen is, akkor legyél mindig kedves és mindig mosolyogj ha meglátod. :) És utána eldöntheted, hogy neten vagy személyesen, de kérdezd meg, hogy hogy van, érdeklődj egy kicsit. Csak kezdj el vele beszélgetni. Tudom, hogy nehéz, de utána minden alakul majd a maga kerékvágásában.;)
De az is lehet, hogy csak észre kell vennie,hogy tetszik Neked és ő maga fog kezdeményezni.:) Akkor a legegyszerűbb a dolog.:D
Sok sikert és szurkolok Neked!!:)
koszonom szepen nagyon kedves vagy, igazabol az inditott el mindent amikor szulinapom volt es a facebookon irt akkor nagyon jol esett azota kezdtem el nagyon gondolkozni a dolgon, gondoltam h ra irok de kicst tartok tole h mit ofg ra reagalni his zmeg soha nem beszeltunk pedig 1-8 egy suliba jartunk...
es megegyszer nagyon koszonom
1. Hívd el randira
2. Smárold le
3. ????
4. Profit
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!