Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha kimondtam, hogy válni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kimondtam, hogy válni akarok akkor az ismerkedés még megcsalást jelent?

Figyelt kérdés
megismerkedtem valakivel és szeretnék találkohzni vele.
2018. márc. 25. 00:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
77%

Mindenki azt mond, amit akar.

Aztan majd megsem akarsz valni.

2018. márc. 25. 00:30
 2/15 A kérdező kommentje:
ez már végleges.
2018. márc. 25. 00:32
 3/15 anonim ***** válasza:
78%
Dehogy vegleges.
2018. márc. 25. 00:34
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, beadni a válást 1-2 órás elfoglaltság, elköltözni másik fedél alá a napi cuccaiddal egy gurulós bőrönddel meg max. 1 hetes.

Ha valaki érdekel, randizni akarsz vele és/amúgy is meg akarod szakítani a házastársaddal a kapcsolatot, akkor ezt ezekkel a cselekedetekkel lehetne kezdeni, nem?

2018. márc. 25. 00:40
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Aki valoban valni akar es megromlott a kapcsolata az nem valas utan koltozik el ha nem mar elotte meg akkor is ha vannak gyerekek. Szerintem sokan banjak meg a valast ha nem is azonnal de kesobb biztos foleg ferfiak ... mert oket mindig az uj punci zokkenti ki a hazasagukbol nem pedig a szerelem ... mikor meg ra jonnek hogy nincs melettuk mar az a no aki evekig melettuk volt mar nem is annyira szenvedelyes az uj luvnya .. a bujkalas adta mamor,izgalom, szenvedely elveszik miutan mar nem titkos viszonyba vannak a felek.. es szep lassan ki hul. Utana mag terdelve megy majd vissza az asszonyhoz hogy hulye volt es a farka iranyitotta..
2018. márc. 25. 05:47
 6/15 Noren1989 ***** válasza:
52%
Az új fricit ezidő alatt mivel bolondítottad?
2018. márc. 25. 07:44
 7/15 A kérdező kommentje:
és mi van akkor, ha évekig úgy élsz ahogy elvárják. megfelelni a családnak, mindenkinek. boldogtalanul és végre valaki felnyitja a szemed. én próbálok őszinte és jó lenni.. de itt rezeg a léc. kövezzetek meg,de van még a hátralévő életemből 20-30 év és szeretnék boldog lenni!
2018. márc. 25. 08:53
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
A szándék nem elég. Szakíts vele, mondd ki, hogy te gyakorlatilag elváltnak tekintesz magadra (de facto), és a jogi herce-hurca már csak formaormalitás.
2018. márc. 25. 11:36
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Formalitás*
2018. márc. 25. 11:37
 10/15 A kérdező kommentje:
ez megvolt. borzasztó érzés. nem kívánom senkinek!
2018. márc. 25. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!