Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kimondtam, hogy válni akarok akkor az ismerkedés még megcsalást jelent?
Figyelt kérdés
megismerkedtem valakivel és szeretnék találkohzni vele.2018. márc. 25. 00:27
1/15 anonim válasza:
Mindenki azt mond, amit akar.
Aztan majd megsem akarsz valni.
2/15 A kérdező kommentje:
ez már végleges.
2018. márc. 25. 00:32
4/15 anonim válasza:
Nézd, beadni a válást 1-2 órás elfoglaltság, elköltözni másik fedél alá a napi cuccaiddal egy gurulós bőrönddel meg max. 1 hetes.
Ha valaki érdekel, randizni akarsz vele és/amúgy is meg akarod szakítani a házastársaddal a kapcsolatot, akkor ezt ezekkel a cselekedetekkel lehetne kezdeni, nem?
5/15 anonim válasza:
Aki valoban valni akar es megromlott a kapcsolata az nem valas utan koltozik el ha nem mar elotte meg akkor is ha vannak gyerekek. Szerintem sokan banjak meg a valast ha nem is azonnal de kesobb biztos foleg ferfiak ... mert oket mindig az uj punci zokkenti ki a hazasagukbol nem pedig a szerelem ... mikor meg ra jonnek hogy nincs melettuk mar az a no aki evekig melettuk volt mar nem is annyira szenvedelyes az uj luvnya .. a bujkalas adta mamor,izgalom, szenvedely elveszik miutan mar nem titkos viszonyba vannak a felek.. es szep lassan ki hul. Utana mag terdelve megy majd vissza az asszonyhoz hogy hulye volt es a farka iranyitotta..
6/15 Noren1989 válasza:
Az új fricit ezidő alatt mivel bolondítottad?
7/15 A kérdező kommentje:
és mi van akkor, ha évekig úgy élsz ahogy elvárják. megfelelni a családnak, mindenkinek. boldogtalanul és végre valaki felnyitja a szemed. én próbálok őszinte és jó lenni.. de itt rezeg a léc. kövezzetek meg,de van még a hátralévő életemből 20-30 év és szeretnék boldog lenni!
2018. márc. 25. 08:53
8/15 anonim válasza:
A szándék nem elég. Szakíts vele, mondd ki, hogy te gyakorlatilag elváltnak tekintesz magadra (de facto), és a jogi herce-hurca már csak formaormalitás.
10/15 A kérdező kommentje:
ez megvolt. borzasztó érzés. nem kívánom senkinek!
2018. márc. 25. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!