Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig csak a "nem akarok komoly kapcsolatot" pasi félék találnak meg? Na de miért?
Ne legyél magamutogató, figyelemfelkeltő r&banc.
22/f
28 F vagyok eddig megszámlálhatatlan alkalommal hallottam már ugyan ezt lányoktól... azért nem volt még barátnőm és azért nincs még feleségem.
Ha vissza gondolok 15 évesen azt gondoltam, hogy legalább már 25 évesen együtt élek egy lánnyal, ha még jobban mennek a dolgok akkor egyetemre a barátnőmmel közösen fogok kivenni egy lakást.
Mikor egyetemen voltam az reméltem, hogy mire befejezem vagy dolgozok majd akkor lesz. 5 év telt el és dolgozok de még mindig nem jött össze semmi és egyre kevesebb időm-energiám van ezzel foglalkozni... de viszont vissza is hat egyre kevesebb energiám van miatta a munkában is egyre megerőltetőbb.
Persze ha legalább egy randinak még nem igazán nevezhető teázás/kávézás összejön egekbe repit és legyőzhetetlennek érzem magam annyi energiám van utána meg jön a szakadék mikor megint nem lesz semmi a dologból.
A legzavaróbb, hogy még egy igazi randi szintjére sem komolyodik a dolog. (Legalább, hogy legyen alkalmam egyet sétálni, megpuszilni, vagy megcsókolni... de nem ennyire sem komolyodhat a dolog....).
Nem értem, hogy tudja a legtöbb ide író lány a szemeteket kifogni...mikor rengetegen vannak magányosan akik épp az ellen tettjei annak amit le írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!