Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kimondtam, hogy válni akarok akkor az ismerkedés még megcsalást jelent?
"és mi van akkor, ha évekig úgy élsz ahogy elvárják. megfelelni a családnak, mindenkinek. boldogtalanul"
Ez egyedül a saját ügyed.
Ebből senki külső segítséggel nem tud kiszedni, egy szerelmi kapcsolatnak meg végképp nincsen hatásköre erre. Ha megterheled a párkapcsolatodat ezzel, nem éli túl.
Ez egy komplex (téves, torz) világkép, amibe becsapdáztad magadat, nem korlátozódik a párkapcsolati életedre.
De mondok "rosszabbat":
egy szerelmi kapcsolatra való esélynek FELTÉTELE a szülőkről való érzelmi leválás, az autonóm, felnőtt személyiség.
Nos, aki hajlandó magát évtizedeken át megerőszakolva mások vélt elvárásainak alárendelni, az érzelmileg nem felnőtt, nem autonóm. Ezzel még sok dolgod van, mielőtt belekezdhetsz egy sikeres szerelmi kapcsolatba, amire vágysz.
A régi család nem folyhat bele az új családba. Egy felnőtt embernek a párja a legfontosabb kapcsolata, nem a szülei. Ismered a népdalt: Megöltek egy legényt?
Még folytatom.
Én nem kezdenék ilyen férfival kapcsolatot, akinél TUDOM, hogy az előző családja ennyivel fontosabb neki, mint az irántam való érzései és a velem való kapcsolata.
Eddigi életed arról árulkodik, hogy akibe szerelmes voltál, nem amellé álltál és szálltál érte szembe a szüleiddel, hanem inkább lemondtál a szerelmetekről - ELÁRULTAD az illetőt és szó nélkül cserben hagytad, akivel szövődött köztetek az igazi szerelem, és inkább elvettél valakit, aki mellett semmi keresnivalód.
szerinted az a nő, akivel így elbántál, és miattad, a te éretlenséged és töketlenséged miatt nem teljesedett be az élete, mit érez, mit gondold rólad, mennyire bízik abban, hogy a szíved szerinti szerelmi kapcsolatot felépíted majd vele?
Ugyanezt látja minden más nő is, aki kívülről néz téged...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!