Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért, mert szeregtem. Más tészta, hogy ugyanúgy megbízhatatlan maradt. Kiraktam, megtanultam a leckét.
29/N
Nem konkrét megcsalást de nem tudom pontosan. Zavaros. Azért mert nagyon szeretem, nagyon boldog vagyok mellette.
Persze most is sokszor jár a fejemben, hogy mi lehet a hátam mögött...
Nem tudom. Lehet puszta önzőség. Boldog vagyok vele, figyel rám jól meg vagyunk. És ha borítanám a bilit-mert tudnám- akkor ennek annyi lenne. Azt hiszem amiről nem tudok nem fáj vagy ilyesmi.
31/N
Talán annyiból igazad van, hogy nap mint nap emésztem magam ezen. Hogy hogy tudott megvezetni. Átverni. Szörnyen nehéz, komolyan. De tényleg annyira szeretem, hogy nem tudom elképzelni, hogy nincs mellettem.
Inkább az a legrosszabb, hogy fogalmam sincs pontosan mit is bocsájtottam meg. 3 különböző sztorit kaptam. Egyik sem igaz szerintem.És valami van még biztosan. Még nem tudom mit fogok csinálni.
8-as, nagyon sajnálom a helyzeted!
Együttérzek...De sajnos a szeretet sokszor nem elegendő hiszen látod, ettől még bizalmatlan maradtál, és örlődsz. Ami hosszútávon nem járható út. Ez a baj a hűtlenséggel, aki az áldozata lesz, abban nagyon mély sebet ejt. A párod tagadta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!