Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbocsátottatok már megcsalás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsátottatok már megcsalást, terhesség idején? Békültetek már ki megcsalás miatt? Történetek?

Figyelt kérdés
Terhesség alatt megcsaltak és külön költöztem a pici születése után. Adnátok még esélyt? Nagyon sok a seb, viszont nem akarok csonka családot. Az exemnél is sok a seb, beszélni is nehéz egymáshoz a fájdalom miatt. Elmúlik ez? Van még remény? Hisz azok utálkoznak akik még szeretnek, nem? Szerintetek?
2010. aug. 19. 11:42
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos en az a tipus vagyok aki nem türi ha felszarvazzak, sosem tudnam megbocsajtani es sosem tudnek ujra bizni benne.
2010. aug. 19. 11:51
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Elsö vagyok.

Talan ha lenne gyerek nem igy gondolkodnek de ezt nem tudhatom mivel meg nincs. Xar ugy, sajnalom hogy egy rakas xar parod van aki mikor terhes vagy megcsal.

26 F

2010. aug. 19. 11:55
 3/25 A kérdező kommentje:
Hát nem könnyű. Főleg akkor mikor jön a kicsihez és felkavar érzelmileg. 3x kezdeményeztem, de ő csökönyös és makacs. Inkább beledöglik de nem lép. És látom hogy kivan. Tanácstalan vagyok, ugyanis itt már egy kis csöppségről is szó van.
2010. aug. 19. 11:56
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Elsö vagyok.

Mennyire vagy biztos benne hogy ha ujra együtt lennetek nem verne at megint??

2010. aug. 19. 12:01
 5/25 A kérdező kommentje:
Semmire sincs garancia. Nem derült volna ki, ha nem kezdek alaposan nyomozni utána.... A gyerekemet imádja, reszket érte. Eléggé magánakvaló pasas, viszont megtett értünk mindent. No meg bánott is sokat. Úgy érzem elkapkodtam a gyerekvállalást. Ragaszkodom még hozzá, akármilyen is. Sokat éltem, sokat láttam és más sem lenne különb. Viszont én nő vagyok és tényleg odaálltam 3x is aláztatni magam sikertelenül, bevallom, most arra várok hogy tegyen ő is valamit ha vissza akarja kapni a kis családját. De ő meg az a típus hogy beledöglik de nem tud lépni, pánikol a helyzettől. Megszakad a szívem, a kicsikém itt alszik mellettem. Családban szeretnék élni!!!
2010. aug. 19. 12:05
 6/25 A kérdező kommentje:
Hallom ismerősöktől hogy nagyon kivan, de semmit sem tesz érte hogy ne így legyen! Várja a sült galambot és mivel bántott, okkal várnám a megbánást. Istenem, térne észhez...
2010. aug. 19. 12:07
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Elsö vagyok, megint. :)

Szoval az sem buli hoyg allando streszben elj hogy vajon epp mit csinal a parod vagy most epp mi van. Egy iso utan osszegyül a sok stresz es barmenyire is szereted a gyereked ha nem lesz ott mas rajta fogod levezetni. Ezaltal tönkre teszed magad is meg öt is. Belöle is egy elcseszet tini lesz. Engem nagymamam nevelt fel egyedül mivel a szüleim baxtak ram, de gyaltalan nem bantam meg, ne tud meg milyen jo gyermekkorom volt es milyen jo dolog nyugodt ember melett felnöni, eleg ha a tesomra nezek akit a szüleim neveltek mar fel. Hat eg es föld a külömbseg ugy viselkedesben mint minden masban.

2010. aug. 19. 12:12
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Az teljesen érthető, hogy családban szeretnél élni, és a kicsinek is a legjobbat akarod. De ne vele... Egyrészt, aki képes megcsalni a párját, pláne, amikor a közös babájukat hordja... na, ez nekem nem ember. Másrészt megaláztad magad, és még mindig nem lépett semmit? Lépj te. Túl rajta. Tutira találsz jobbat nála, hidd el. 30N
2010. aug. 19. 12:26
 9/25 A kérdező kommentje:
Tudom hogy igazad van. Valamiért visszahúz a szívem. Lehet csak a magány. Meg látom meg hallom hogy az ember szenved mint a kutya. NEm bánt jól velem, tény! Félek a jövőtől! A kicsi fiam is lát néha sírni, úgy sajnálom! Nem tudok most erős lenni. És mindig mikor jön a heti látogatás napja, totál megvisel!!! 31/L
2010. aug. 19. 12:32
 10/25 anonim ***** válasza:
93%

Nem, a megcsalást nem bocsájtanám meg soha. Inkább keress egy normális férfit, aki szeret, tisztel és gyerekkel sincs baja.

Nekem nem múlt el a fájdalom soha, mindig rosszabb lett a helyzet, gyanúsítottam, akkor is, amikor "tiszta" volt, csak fura helyzet volt.

2010. aug. 19. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!