Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátottatok már megcsalást, terhesség idején? Békültetek már ki megcsalás miatt? Történetek?
40 éves férfi vagyok és lehet, hogy a válaszom miatt lepontoztok. Itt egy családról van szó, nem egy utazásról, hogy fogom magam és megyek. Kérdező bizonytalan és szeretne remélni. Egyenlőre a legzavaróbb szerintem a bizonytalanság. Én azt mondom, hogy ha a terhesség alatt egyszer félrelépett attól még szerethet téged és a gyereketeket. Hidd el minden férfi ilyen. Ha nem folyamatosan hazudott neked akkor adj neki még egy esélyt, üljetek le és beszéljétek meg a dolgokat. Ha sikerül visszakapod a családod, ha nem akkor tovább lépsz. Én akkor sem tudnám a válást választani ha többször is megcsalna a feleségem. Nem bírnám ki, hogy a fiaimat csak néha láthassam és ki tudja milyen családban nőjenek fel. Itt most nem csak rólad van szó, a kicsiről is. És ha később mikor nagyobb lesz megkérdezi, hogy tettél-e valamit, hogy ismét egy család legyetek akkor azt fogod mondani, hogy volt benned női büszkeség? Ez a kicsit nem fogja érdekelni.
És mielőtt lepontoznátok azt mondom, hogy nem csaltam meg a feleségemet de ha megtenném az csak szex lenne és nem lennék büszke rá.
Nehogy kibékülj vele!
Most mindenki le fog pontozni, de a kérdezőnek talán hasznára válik:
Adott egy ffi két kislánnyal, csalja a feleségét 3 évig.
Aztán dobja a szeretőt, összejön egy másik nővel. A 2. nő beleszeret, és nem tudja elviselni hogy nem válik, ezért elhagyja. A ffi összejön egy harmadik nővel , amit megtud a 2. számú, és bosszúból otthon be akarja mártani. A férj bevallja - ezt a 2. számú ballépést- otthon szájhúzás, békülés. A harmadik számú lány viszont még mindig marad...
Ismerem a szereplőket, én vagyok a 3. számú nő.
Hidd el, nem szabad kibékülni a pároddal.
A férfiak nem tanulnak semmiből, ld ezt a valós példát.
......... az utolsó 2 válaszadó nagyon hasznos volt. A 40 éves férfinak: a pici 3 hónapos és többször!!! megkerestem apukát, hogy gondolja végig, tudunk-e egymás felé alkalmazkodni. Azt mondta visszamehetek, de ne érjek hozzá, mert nem érez semmit. Még mindig békültem volna, de a kisujját sem nyújtotta. Igen, elmondhatom, hogy MINDENT megtettem a kapcsolat érdekében. Közben kiderült, hogy szándékosan üldözött el, és neki megfelel, hogy heti 1 napban apuka...
Az utolsónak üzenem: teljesen igaza van. Sajnos mi nem csak 3-an voltunk, hanem kb. 333-an... És nem is a nőügy volt a mérvadó, hanem a megbízhatatlanság, és hogy nem állt mellettem sem a terhességem, sem a szülés alatt és akkor sem volt ott, mikor múlt héten a gyerekünk kórházban töltött pár napot.
És ezek után van, hogy néha a szívem visszahúz, de neeeeeeeeeeem, köszönöm, nem akarok ilyen apaképet a kicsimnek. Nagyon fáj és nem így akartam és családra vágynék, de nem ilyen emberrel.
Mindenkinek sok boldogságot és köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!