Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátottatok már megcsalást, terhesség idején? Békültetek már ki megcsalás miatt? Történetek?
Elsö vagyok.
Hibak azert vannak hogy tanuljunk belölük nem pedig hogy bankodjunk rajta. Ne a multat sirasd hanem bizz a jövöben es lepj tovabb.
Sok sikert neked es a gyerekednek.
Elsö vagyok. Atkeresztelkedem. XD
en nem erzem egyaltalan ugy hogy lelkileg nem lennek kiegyensulyozott sot ritka nyugodt egy ember vagyok. Neha talan elragad a düh a szüleim miatt vagyis inkabb a viselkedesük de nem tekintem öket a szülemnek, lehet ezzert lehurognak de a helyzetemben kell lenni hogy megertse valaki.
Na de hogy ne offoljak mint mondtam mamam tökeletes munkat vegzett velem es magaban apa vagy nagyapa nelkül. De gondolom ez azert tükrözödik a valaszaimban is. Hidd el jobb apa nelkül egy nyugodt elet vagy esetleg egy nevelöapa mint egy apaval egy vegigveszekedett streszes elet. Na de inkab befogom a csöröm mert meg a vegen megfogadod a tanacsokat es ezek szerint döntesz. Sjad magad kell tudjad hogy mi jo neked es a gyerekednek mert senki mas nem tudhatja hoyg mit erzel es milyen a helyzeted.
Köszönöm szepen en is kivanok neked minden jot es sok sikert abban hogy minnel jobb döntest tudj hozni.
Az osszejövös valaszolonak pedig hat nem fog menni mert mar tervezzük a sajat lagzinkat a parommal. :D
Ez esetben gratulálok Nektek, szerencsés nő a párod! Sok boldogságot Nektek!
Kedves kérdezőnek üzenem megint, hogy ne adja fel, előbb, utóbb fog találni valakit, aki IGAZÁN fogja szeretni. Sok szerencsét!
nem értem miért tetted fel ezt a kérdést..sosem értem miért tezik fel..ez most durva lesz, de talán észhez térsz tőle...
ha enyire megbánt, megaláz, és még csak bocsánatot se kér, logikus hogy mi nem elvakult emberek (mert te már bocsánat de az vagy a szerelem és a gyerek miatt) azt mondjuk hagyd ott, de te mindig viszavágsz hogy "de szeretem" , "de a kicsi"...minek tetted fel a kérdést??
mint a bántalmazott nők..azok is viszamennek, közbe meg sírnak a rendőrségen, hát tudod mit, vagy hallgas a tanácsra amit kértél, vagy ne kérj...mert ez már fárasztó, ne sajnáltasd itt magad, és máshol éld ki a feltűnési viszketegséged...mert ez nem más mint sajnáltatás...úgyis viszamész hozzá..akor meg minek kérdezel??
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!