Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbocsátottatok már megcsalás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsátottatok már megcsalást, terhesség idején? Békültetek már ki megcsalás miatt? Történetek?

Figyelt kérdés
Terhesség alatt megcsaltak és külön költöztem a pici születése után. Adnátok még esélyt? Nagyon sok a seb, viszont nem akarok csonka családot. Az exemnél is sok a seb, beszélni is nehéz egymáshoz a fájdalom miatt. Elmúlik ez? Van még remény? Hisz azok utálkoznak akik még szeretnek, nem? Szerintetek?
2010. aug. 19. 11:42
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Életemben először voltam naív és hinni próbáltam , hogy léteznek még normális emberek...
2010. aug. 19. 12:37
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Elsö vagyok.

Hibak azert vannak hogy tanuljunk belölük nem pedig hogy bankodjunk rajta. Ne a multat sirasd hanem bizz a jövöben es lepj tovabb.

Sok sikert neked es a gyerekednek.

2010. aug. 19. 12:42
 13/25 A kérdező kommentje:
köszönöm, aranyos vagy! A kicsikém miatt vagyok ki csak! Hogy nem akarom hogy a lelke sérüljön! Első, te nem lettél sérült emiatt?
2010. aug. 19. 12:44
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Elsö vagyok. Atkeresztelkedem. XD

en nem erzem egyaltalan ugy hogy lelkileg nem lennek kiegyensulyozott sot ritka nyugodt egy ember vagyok. Neha talan elragad a düh a szüleim miatt vagyis inkabb a viselkedesük de nem tekintem öket a szülemnek, lehet ezzert lehurognak de a helyzetemben kell lenni hogy megertse valaki.

Na de hogy ne offoljak mint mondtam mamam tökeletes munkat vegzett velem es magaban apa vagy nagyapa nelkül. De gondolom ez azert tükrözödik a valaszaimban is. Hidd el jobb apa nelkül egy nyugodt elet vagy esetleg egy nevelöapa mint egy apaval egy vegigveszekedett streszes elet. Na de inkab befogom a csöröm mert meg a vegen megfogadod a tanacsokat es ezek szerint döntesz. Sjad magad kell tudjad hogy mi jo neked es a gyerekednek mert senki mas nem tudhatja hoyg mit erzel es milyen a helyzeted.

2010. aug. 19. 12:51
 15/25 A kérdező kommentje:
Tényleg jó nevelést kaptál!!! Köszönöm, és kívánom, hogy legyél egész életedben nagyon de nagyon boldog!!!
2010. aug. 19. 13:00
 16/25 anonim ***** válasza:
72%
Hmmmm.... akár össze is jöhetnétek.... ;)
2010. aug. 19. 13:22
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm szepen en is kivanok neked minden jot es sok sikert abban hogy minnel jobb döntest tudj hozni.

Az osszejövös valaszolonak pedig hat nem fog menni mert mar tervezzük a sajat lagzinkat a parommal. :D

2010. aug. 19. 13:25
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez esetben gratulálok Nektek, szerencsés nő a párod! Sok boldogságot Nektek!

Kedves kérdezőnek üzenem megint, hogy ne adja fel, előbb, utóbb fog találni valakit, aki IGAZÁN fogja szeretni. Sok szerencsét!

2010. aug. 19. 13:32
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Egy életed van nem? egyetlen egy, és ha az elmulik és megbánsz sok mindent akkor rosszul fog végződni..1 élet, csinálj amit akarsz, ne félj változtatni.Biztos találsz más palit.. csak lendülj újra formába a gyerek mellett,és ne hanyagold el a tested.De persze a kicsi a legfontosabb.igaz nem éltem,tapasztaltam még sokat(17f) de tudom hogy én nem csalnám meg a barátnőm.. inkább szakitok de nem csalom meg.A kicsi biztos okoz rossz pillanatokat is, de lelki orgazmust is fog: D. Nem ismerlek, viszont nem kivánom neked hogy ilyen történjen veled:/ Ha meg megalázkodtál nem értem hogy hogy bírta ki hogy ne öleljen át ne érjen hozzád és kérjen bocsánatot mikor ő csalt meg-.- szégyen.Na csak annyit hogy fel a fejjel és ne feledd, 1 élet pontosabban 1 élet meg egy kicsi:)
2010. aug. 19. 14:02
 20/25 anonim ***** válasza:
28%

nem értem miért tetted fel ezt a kérdést..sosem értem miért tezik fel..ez most durva lesz, de talán észhez térsz tőle...

ha enyire megbánt, megaláz, és még csak bocsánatot se kér, logikus hogy mi nem elvakult emberek (mert te már bocsánat de az vagy a szerelem és a gyerek miatt) azt mondjuk hagyd ott, de te mindig viszavágsz hogy "de szeretem" , "de a kicsi"...minek tetted fel a kérdést??

mint a bántalmazott nők..azok is viszamennek, közbe meg sírnak a rendőrségen, hát tudod mit, vagy hallgas a tanácsra amit kértél, vagy ne kérj...mert ez már fárasztó, ne sajnáltasd itt magad, és máshol éld ki a feltűnési viszketegséged...mert ez nem más mint sajnáltatás...úgyis viszamész hozzá..akor meg minek kérdezel??

20/L

2010. aug. 19. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!