Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért nem mertek/akartok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mertek/akartok kilépni a megszokottból?

Figyelt kérdés
Nem tudtam jobb kategóriába belőni a kérdést és a megfogalmazás sem túl jó de arra lennék kíváncsi (hátsó szándék nélkül) tehát nem vagyok sem megcsalt/megcsaló sem szerető, hogy adott mondjuk egy házasság, sok-sok éve tartó. Már vannak gyerkőcök is, de valamiért oda jut a kapcsolat hogy mondjuk megtörténik egy megcsalás. Persze tudom, sokan azt vallják hogy nem a monogámiára lettünk teremtve (de azért jól tudjuk, mekkora sérülést tud ez okozni a megcsalt félben) ergo ez sem a megcsaltnak nem jó, mert ahogy látom sok ilyen helyzetben lévő embernél, azért igen csak vívódik, hiába maradt együtt a párjával. Sem a megcsalónak nem jó valami, ha idáig jutott, hogy akár mással létesítsen szexuális kapcsolatot. Miért nem merünk, vagy akarunk kilépni ebből? Pro kontra, kíváncsi volnék ki miért maradt benne egy ilyen helyzetben. Sokszor olvasom azt is hogy azért, mert szeretem a párom. Oké, én ezt értem. De boldog az már nem vagy, sokszor így tűnik. Se te, akit megcsaltak, se ő, aki félrelépett mert valami hiányzott. És azt is értem hogy jobb valamit “megjavítani” mintsem eldobni, de itt a saját boldogságáról van szó az embernek. Láttam én már olyat is ahol azt vallották egy ilyen után jobb lett a házasság, de én azt gondolom a felszín alatt azért ez nem mindig így van és ez ennél sokkal bonyolultabb. Szívesen fogadok mindenféle véleményt és meglátást, szeretnék jobban belelátni ebbe.

2018. ápr. 23. 20:06
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
50%

# 20-as kommentedre:

Előre leszögezem, én sem hiszek abban, hogy a megcsalástól jobb lesz valami, ezt én sem tudtam elképzelni.

Ugyanakkor 19-es leírta a lényeget:

elfelejtjük azt apró bökkenőt, hogy a megcsalás az általában NEM OK, hanem TÜNET. Tünete valaminek, ami már nem jó. A fenti esetben is ez döbbentette rá a nőt, hogy nagyon is sz.art ő már bele a kapcsolatába, de garantáltnak vette a férjét. Aztán amikor rájött, hogy nem is annyira garantál és elveszítheti, akkor volt csak hajlandó nem beleszarni tovább és homokba dugni a fejét még évekig, ahogy eddig tette, és elfogadta, hogy bizony HIBÁs abban ő is, hogy id ejutottak...

A története amúgy köszönöm én is, mert most értettem meg ezt igazából, hogy néhány esetben ( hozzáteszem ez a ritkább), miért is javulhat mégis meg egy kapcsolat . :)

2018. ápr. 24. 19:02
 22/24 A kérdező kommentje:
Egyetértek veled 21-es, mert vannak olyan esetek is, ahol tényleg hibás a megcsalt fél a dologban ám nem minden esetben. Az tény hogy a kapcsolatban valami gebasz van talan csak annyi hogy ellaposodott, kihűlt, de akkor sem ez volna ra a megoldas. De nyilvan az is merőben mas teszta mikor valaki már nem figyel egyaltalan magara, sem a kapcsolatára. De sokszor nem errol van szo. Amit a 19-es irt az ha mondhatom ezt, (bar az elszenvedőjének biztos nagyon rosszul esett ez is) de nem akkora egetrengeto dolog, amiből ne lehetne felállni. Én arról beszéltem hogy mikor hónapokig lapítanak és hazudnak a szemedbe ahelyett, hogy a kapcsolaton belül keresnék a megoldást, inkább a "könnyebbik" utat választják. Miért kell, hogy egy ilyen eset döbbentsen rá minket arra, hogy nem figyeltunk elegge egymasra? Illetve ezekutan...Bizalom? Hát....Kérdéses! És itt jön képbe a kérdésem, hisz benne lehet maradni, de hogyan? Elhitetjuk magunkkal hogy minden szep es jo, kozben megesz a fene? És mégegyszer mondom, én most egy házasság melletti viszonyról beszélek, nem pedig egy részeg csókról. De minden eset más, és minden ember más.
2018. ápr. 24. 20:29
 23/24 anonim ***** válasza:

8. As

Sarkadi Imre kisregenyet ajanlottad,azt mem olvastam,de filmben is letezik,A gyava c. filmet viszont lattam,nagyin tanulsagos

Ott az asszony nem tudja otthagyni rosdz hazassagat,es hiaba van uj,fiatal szerelme,aki hivja magaval videkre,inkabb marad a gazdag szobrasz ferje mellett.

2018. ápr. 25. 07:05
 24/24 anonim ***** válasza:

19.

Jo a sztori,tanulsagos.

A mi hazassagunkat a szeteto " mentette meg" persze akaratan kivul,mert hogy o a ferjemet akarta,meg hogy engem hagyjon ott,es gyereket is akart gyorsan szulni neki,hogy bebiztositsa magat.

Nagy pofon volt ez nekem.

A ferjrmnek meg az,hogy valni akartam,kidobtam.

Viszont rajottunk meg szeretjuk egymast,es ujrakezdjuk.

A volt szereto meg askalodott ,kavart ezerrel,h szetugrasszon minket.

Na,en se hagytam magam...megirtam neki,hogy neki koszonhetjuk,h megmentette a hazassagunkat,mert sokkal jobb lett.

Elkepzeltem ahogy tombolt duheben...de meg is erdemelte,tett erte,nem keveset...

2018. ápr. 25. 07:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!