Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mertek/akartok kilépni a megszokottból?
# 20-as kommentedre:
Előre leszögezem, én sem hiszek abban, hogy a megcsalástól jobb lesz valami, ezt én sem tudtam elképzelni.
Ugyanakkor 19-es leírta a lényeget:
elfelejtjük azt apró bökkenőt, hogy a megcsalás az általában NEM OK, hanem TÜNET. Tünete valaminek, ami már nem jó. A fenti esetben is ez döbbentette rá a nőt, hogy nagyon is sz.art ő már bele a kapcsolatába, de garantáltnak vette a férjét. Aztán amikor rájött, hogy nem is annyira garantál és elveszítheti, akkor volt csak hajlandó nem beleszarni tovább és homokba dugni a fejét még évekig, ahogy eddig tette, és elfogadta, hogy bizony HIBÁs abban ő is, hogy id ejutottak...
A története amúgy köszönöm én is, mert most értettem meg ezt igazából, hogy néhány esetben ( hozzáteszem ez a ritkább), miért is javulhat mégis meg egy kapcsolat . :)
8. As
Sarkadi Imre kisregenyet ajanlottad,azt mem olvastam,de filmben is letezik,A gyava c. filmet viszont lattam,nagyin tanulsagos
Ott az asszony nem tudja otthagyni rosdz hazassagat,es hiaba van uj,fiatal szerelme,aki hivja magaval videkre,inkabb marad a gazdag szobrasz ferje mellett.
19.
Jo a sztori,tanulsagos.
A mi hazassagunkat a szeteto " mentette meg" persze akaratan kivul,mert hogy o a ferjemet akarta,meg hogy engem hagyjon ott,es gyereket is akart gyorsan szulni neki,hogy bebiztositsa magat.
Nagy pofon volt ez nekem.
A ferjrmnek meg az,hogy valni akartam,kidobtam.
Viszont rajottunk meg szeretjuk egymast,es ujrakezdjuk.
A volt szereto meg askalodott ,kavart ezerrel,h szetugrasszon minket.
Na,en se hagytam magam...megirtam neki,hogy neki koszonhetjuk,h megmentette a hazassagunkat,mert sokkal jobb lett.
Elkepzeltem ahogy tombolt duheben...de meg is erdemelte,tett erte,nem keveset...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!