Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy tudnék a firendzone-os...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék a firendzone-os létből kilépni és változtatni?

Figyelt kérdés
Szerencsére nem aagyok olyan mint sok gyk-s srác, hogy összevizelem magam ha egy csajjal beszélek, nem gond a beszélgetés, van megfelelő külsőm, sok dolog megvan, ami nőknél plussz pontnak számít. Viszont van egy gond. Hiába a pozitívzumok bennem, minden csajnál azt érem el, hogy eleinte bejövök nekik, de amikor megismernek túl kedves vagyok(de nem tartom magam papucsnak) nekik, és nem akarnak többet sima haveri/ismerősi szintnél. Változtatni szeretnék, de nem tudom hogy kellene viselkedni csajokkal, hogy vonzódjanak felém. Lehet beképzelten hanzik, de sokszor mondják, a nők, hogy milyen férfit akarnak maguknak, rám azok a tulajdonságok illenek, mégse éreznek iréntam semmit, csak beszélgetőtárs vagyok, közben én meg simán elképzelnék egyesekkel többet, de nem érzem, hogy különpsebben érdeklődnének felém. Mit változtassak. Valakinek sikerült már kilépni ebből a helyzetből?

2017. aug. 24. 13:10
 1/9 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem nem azzal van a gond, hogy túl kedves vagy (nincs is olyan, hogy túl kedves), valószínűleg neked a felszínes lányok jönnek be, ezért nincs sikered.

Próbálkozz másfajta lányoknál, mi tudjuk a kedvességet értékelni.

22/L

2017. aug. 24. 13:12
 2/9 anonim ***** válasza:

"de sokszor mondják, a nők, hogy milyen férfit akarnak maguknak, rám azok a tulajdonságok illenek..."

Amit a nők mondanak, úgy kell felfogni, hogy mi LENNE az, amit keresnek, logika és érvek mentén működne a vonzalom.

2017. aug. 24. 14:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

ha úgy mész egy csajhoz, hogy te randizni akarsz vele és nem bratyizni, akkor nem rak bele friendzoneba. Ha elhülyülöd az egészet akkor persze, hogy barátnak fog nézni, ha ténylegesen udvarolsz neki, akkor udvarlónak fog nézni, VISZONT akkor nemet mondhat és vége a "barátságnak".

Amúgy meg nyújtani kell valami extrát, amire felfigyel a lány és amiatt elgondolkozik azon, hogy veled össze jöjjön.

2017. aug. 24. 14:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én kiléptem belőle. Mármint nem egy konkrét barátzónából (abból nem igazán esélyes), hanem többet nem kerülök oda úgy általánosságban.

Azért kerülsz a barátzónába, mert te magad mész oda és mindent elkövetsz, hogy ott legyél. Az esetek 99%-ában nem a lány tesz oda, hanem te magad. Félsz felvállalni magad, rettegsz a kezdeményezéstől, felelősségvállalástól, a szextől, fogalmad nincs, hogy valójában hogy is kell kezdeni egy párkapcsolatot és mit akarsz tőle. Kerülőutakat, kiskapukat keresel, hogy átugorhasd az ismerkedős-összejövős szakaszt. Ez is csak a halogatás egy speciális formája. Tökéletes romantikus pillanatokat vársz, amik sosem jönnek el. Csodálatos, filmbe illő hősszerelmes jeleneteket képzelsz el, amikre valahogy sosem alkalmas a pillanat. Vallomásokat, költeményeket fogalmazol, amik sosem bizonyulnak végül méltónak. Majd legközelebb menni fog. Aztán utána. Passzívan vársz, mert "lassú víz partot mos", előbb-utóbb majd hirtelen rájön, hogy "te mindig ott voltál neki". És ismerős a gombóc a torkodban a nagy vallomás előtt, ami miatt végül is mégsem tudod kimondani? Ehhez hasonló trükkök sokaságát veted be annak érdekében, hogy a "kapcsolatotok" még véletlenül se mozduljon előrébb. Mert jó helyen vagy. Megelégszel a párkapcsolatnak ezzel a képzeletbeli határmezsgyéjével, ahol mindig úgy érezheted, hogy "ebből bármikor lehet valami", miközben be tudod zsebelni a társadalmi elfogadást, amiért "csajozol". És ez neked elég.

Eltaláltam nagyjából? :D Lefogadom, hogy igen.

Szóval ha majd nem akarsz a barátzónában lenni, hanem párkapcsolatot akarsz kialakítani, akkor nem kerülsz oda.

2017. aug. 24. 16:57
 5/9 A kérdező kommentje:
3-as lehet igazad va, de valahogy el kell beszélgetni a csajokkal elsőre, és poénkodni nekik. De ha egyszer nem érzem az érdeklődését felém, nem látom értelmét randira hívni. Tudom milyen amikor egy csaj érdeklődik valaki felé. Ha ilyet éreznék nem lenne kérdés, hogy elhívjam randira. Köszönöm a válaszokat!
2017. aug. 24. 16:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Az a bajod, hogy biztosra akarsz menni. "Tudod" te milyen az, ha egy csaj érdeklődik. Miközben nem tudod. Neked kell lépni azok felé akik tetszenek. Néha majd visszautasítanak, néha sikered lesz.
2017. aug. 24. 17:33
 7/9 A kérdező kommentje:
Kösz a tippet 6-os, igazad lehet.
2017. aug. 24. 20:19
 8/9 A kérdező kommentje:
Valóban biztosra akartam menni
2017. aug. 24. 20:19
 9/9 anonim ***** válasza:

nők tanácsára sose hallgass annak tekintetében, hogy milyen pasira vágyik, mivel már az első adandó alkalommal szinte biztos, hogy nem ilyennel fog összejönni...

(bocsi első)

a többi válaszoló viszonylag jól leírta..

egyébként vannak csábításra technikák, rutinok, amelyek jók lehetnek kezdéshez és a nehézségek áthidalásához, de legjobb ha már nincs ilyenekre szükséged, hanem önbizalomból és tapasztalatból jön a dolog..

2017. aug. 24. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!