Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a szeretők egymást választják, milyen lesz a bizalom?
Figyelt kérdés
Eddig is ezt tapaszta
A környezetemben azt tapasztaltam, ahol a férj a szeretőt választotta vagy kidobta a feleség, az új nő vasszigorral fogja a férfit.Nem engedi el sehova egyedül stb.
Bár volt ilyen gyanúm, de a volt férjemről most kiderült, hogy ugyanez van.Nincs több kanbuli,az anyját sem látogathatja meg egyedül(mondjuk ezt nem csodálom, nekem azt hazudta annak idején, hogy nála van, miközben a csajjal volt)stb.
2018. ápr. 12. 22:58
11/18 anonim válasza:
Nagynéném a szeretőjével jött össze, úgy huszonöt éve. Előtte 6 évig élt házasságban, 2 kisgyereke volt akkor. Akivel csalt neki 1 gyereke volt. Elég nagy botrány volt amikor kiderült, még gyerek voltam de emlékszem rá. Boldog, kiegyensúlyozott kapcsolat lett az övék. Idővel a férfi lánya is hozzájuk költözött. Már nagyszülők, nekik összejött. Van akinek a második az igazi!
12/18 A kérdező kommentje:
Itt nem a másodikra akartam helyezni a hangsúlyt, hanem a megcsalásra.Van ilyen példa is, köszi, hogy leírtad.
A volt férjemnek viszont ez a nő a 3.felesége.
2018. ápr. 13. 21:52
13/18 anonim válasza:
Amugy ez mar legyen az o gondjuk...bar tudom,jolesik elegtetelt venni. ..;)
14/18 anonim válasza:
Szerintem aki ezzel foglalkozik soha nem tud ,tovabblepni.A baratnomon latom ,akit elhagyott a ferje mar 3 eve,csak azzal foglalkozik merre megy az uj csajjal,mit tesznek ki a facebookra,ezen a kepen olyan boldogtalannak tunnek:) kijelentesek.Szerintem ha vege akkor meg nem mindegy ,mi lesz? Attol nem leszel boldogabb,ha azok epp veszekednek vagy kulon mennek.
15/18 A kérdező kommentje:
Boldogabb nem, de elégtételt kapnék.Nemcsak én, hanem minden átvert nő, férfi.
2018. ápr. 16. 11:13
16/18 anonim válasza:
Elhagyott feleség vagyok 1 évesnél fiatalabb babával és engem is elégedettség töltött el, mikor nekem panaszkodott a volt szeretőjéből lett párjára. A nő nem bízik benne és jogosan, mert velem szerette volna őt megcsalni láthatáskor, de nem voltam rá vevő. Úgyhogy náluk bizalom nincs, de megérdemlik egymást.
17/18 anonim válasza:
Exemnél se volt bizalom. Rátelepedett a nő és ki is használta. Aztán egy évvel később lelépett egy másik férfival.
Jót röhögtem. :)
18/18 anonim válasza:
Ez borítékolható hogy a szeretot is meg fogja csalni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!