Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha a szeretők egymást választj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a szeretők egymást választják, milyen lesz a bizalom?

Figyelt kérdés

Eddig is ezt tapaszta

A környezetemben azt tapasztaltam, ahol a férj a szeretőt választotta vagy kidobta a feleség, az új nő vasszigorral fogja a férfit.Nem engedi el sehova egyedül stb.

Bár volt ilyen gyanúm, de a volt férjemről most kiderült, hogy ugyanez van.Nincs több kanbuli,az anyját sem látogathatja meg egyedül(mondjuk ezt nem csodálom, nekem azt hazudta annak idején, hogy nála van, miközben a csajjal volt)stb.

2018. ápr. 12. 22:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

jogos a kérdés

ha a szerető előlép párrá, és felépítik a közös nyilvánosság előtt is vállalt kapcsolatukat, a volt szeretőnek akkor kezd leesni, hogy őt is ugyanúgy megcsalhatják, átverhetik.

és ez gyakran meg is történik.

ezért sosem kezdenék olyan faszival, aki szeretőt tartott, vagy akár csak érzelmileg csalta meg a párját azzal, h. más nővel kavart.

2018. ápr. 12. 23:01
 2/18 anonim ***** válasza:
15%

Krisztusom. Azt sem tudom hirtelen eldönteni, hogy mi a szánalmasabb. Az, amit a volt férjed csinál; vagy az, hogy ezt te pengeléére állítod, hogy elégtételt vehess és jobban érzed magad.

Szánalmasak vagytok mind a ketten. Megérdemeltétek egymást.

2018. ápr. 12. 23:03
 3/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm 1. válaszoló , egyetértünk.

2-es válaszoló, nem a volt férjem a lényeg, mert ezt több párnál is látom.Ha elégtételt akarnék venni, nem egy anonim oldalon érdeklődnék.Nem mi, a nő és a volt férjem érdemlik meg egymást. Olyan undorítóan viselkedtek, hogy a csaj azóta volt férje kórházba került.Tudod mit, szánalmas vagy te.

2018. ápr. 12. 23:21
 4/18 anonim ***** válasza:
60%

József Attila-Szeretők lázadása

Ágnes Vanilla előadásában igen-igen átütőerejű.

2018. ápr. 12. 23:25
 5/18 anonim ***** válasza:
90%
Lehet, hogy én is szánalmas vagyok, de azért én is kárörvendtem egy kicsit, mikor az exférjem 2 év után bejelentette az utódomnak, hogy az az igazság, hogy van egy új barátnője, aki ráadásul terhes, úgyhogy jobb lenne, ha most elköltözne.
2018. ápr. 12. 23:49
 6/18 anonim ***** válasza:
90%
A legtöbb szerető nem a hatalmas intelligenciájáról híres, szóval ne várjunk tőlük csodákat kapcsolatépítés terén.
2018. ápr. 13. 00:12
 7/18 anonim ***** válasza:
86%

Utalom az osszes szeretot,megerdemlik a sorsukat...ok valasztottak foglalt ferfit.

Ha meg veletlenul megnyertek...elvezzek ki minden elonyet,de a hatranyat is.

A fagyi visszanyal,nyugi..

2018. ápr. 13. 07:36
 8/18 A kérdező kommentje:

5-ös, Te tényleg elégtételt kaptál.

Vannak ismerőseim, ahol ugyanígy továbbállt újra a pasi.Csak sejtem, hogy ezek a kapcsolatok általában tönkremennek.

2018. ápr. 13. 07:40
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van ilyen a környezetemben, aztán mind ketto elhagyta a párját és most együtt élnek. En elképzelni nem tudom hogy lehet így felépíteni egy jo kapcsolatot... valószínűleg sehogy! Két ilyen gerinctelen ember találkozása jot nem szülhet
2018. ápr. 13. 08:21
 10/18 anonim ***** válasza:

7.es vagyok.

5. os ,valami ilyesmire gondoltam,hogy a fagyi visszanyal,es itt a pelda is ra.

Jo nem minden esetben,de legtobbszor..a karma utoler.

A volt szeretonek tavaly gerincmutetje volt,meg is erdemelte,tett erte...

2018. ápr. 13. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!