Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a szeretők egymást választják, milyen lesz a bizalom?
Eddig is ezt tapaszta
A környezetemben azt tapasztaltam, ahol a férj a szeretőt választotta vagy kidobta a feleség, az új nő vasszigorral fogja a férfit.Nem engedi el sehova egyedül stb.
Bár volt ilyen gyanúm, de a volt férjemről most kiderült, hogy ugyanez van.Nincs több kanbuli,az anyját sem látogathatja meg egyedül(mondjuk ezt nem csodálom, nekem azt hazudta annak idején, hogy nála van, miközben a csajjal volt)stb.
jogos a kérdés
ha a szerető előlép párrá, és felépítik a közös nyilvánosság előtt is vállalt kapcsolatukat, a volt szeretőnek akkor kezd leesni, hogy őt is ugyanúgy megcsalhatják, átverhetik.
és ez gyakran meg is történik.
ezért sosem kezdenék olyan faszival, aki szeretőt tartott, vagy akár csak érzelmileg csalta meg a párját azzal, h. más nővel kavart.
Krisztusom. Azt sem tudom hirtelen eldönteni, hogy mi a szánalmasabb. Az, amit a volt férjed csinál; vagy az, hogy ezt te pengeléére állítod, hogy elégtételt vehess és jobban érzed magad.
Szánalmasak vagytok mind a ketten. Megérdemeltétek egymást.
Köszönöm 1. válaszoló , egyetértünk.
2-es válaszoló, nem a volt férjem a lényeg, mert ezt több párnál is látom.Ha elégtételt akarnék venni, nem egy anonim oldalon érdeklődnék.Nem mi, a nő és a volt férjem érdemlik meg egymást. Olyan undorítóan viselkedtek, hogy a csaj azóta volt férje kórházba került.Tudod mit, szánalmas vagy te.
József Attila-Szeretők lázadása
Ágnes Vanilla előadásában igen-igen átütőerejű.
Utalom az osszes szeretot,megerdemlik a sorsukat...ok valasztottak foglalt ferfit.
Ha meg veletlenul megnyertek...elvezzek ki minden elonyet,de a hatranyat is.
A fagyi visszanyal,nyugi..
5-ös, Te tényleg elégtételt kaptál.
Vannak ismerőseim, ahol ugyanígy továbbállt újra a pasi.Csak sejtem, hogy ezek a kapcsolatok általában tönkremennek.
7.es vagyok.
5. os ,valami ilyesmire gondoltam,hogy a fagyi visszanyal,es itt a pelda is ra.
Jo nem minden esetben,de legtobbszor..a karma utoler.
A volt szeretonek tavaly gerincmutetje volt,meg is erdemelte,tett erte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!