Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem bízom meg a barátomban/pasimban? Szakítanom kellene?
A barátomnak sok lány barátja van és mindig sok lány be is jelöli, írnak neki. Ő azt mondja, hogy engem szeret és nem kell aggódnom. Oké, én nem is akarok aggódni, de mégsem hagy nyugodni a gondolat. Nem rég derült ki, hogy az utolsó barátnőjével a közös profil képüket még nem törölte le,ezt azért nem tudtam, mert csupán ő látja. Újra beszélnek is és elmondta nekem, hogy ő ennek mennyire örül ennek, mert eddig az exe barátja tiltotta, hogy beszéljenek.
5 hónapja vagyunk együtt, de ebből csak 2 hónapja lett nyilvánosan kihirdetve facebookon is. Most pedig azt érzem, hogy kezdem megbánni, mert nem akartam utána kémkedni, de láttam, hogy más lányok képei alá kommentel (Ó, azok a szemek *.*) és "imádja", meg "hűha"-val reagál más lányok képeire..
20/L
Szerintem lehet hogy ez a pasi még komolytalan nem való neki párkapcsolat.
Még talán nemigazán megy neki az elköteleződés
Mert ha már van párkapcsolata, és megtalálta a nagy őt, keresi, hogy van-e mégnagyobb.
Minek bókol más csajoknak? Miért nem a te szemeidben gyönyörködik, és miért csapja másoknak is a szelet?
Én szakítanék vele.
Hányingerem lett a válaszoktól ismét. Természetesen megint a férfi a szar, szemét r0hadék...
Ugyanazt csinálja mint TI csajok akiknek 500 "fiúbarátja" van. Ő csak barátkozik ezekkel a lányokkal, ne szólj bele.
Különben is, neked kellett egy csajok kedvence férfi. Pár hónapos szexkapcsolat lesz belőle majd neked tipli lesz. Ha ezzel nem voltál tisztában már az elején akkor nem ártana agyat cserélned.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek. Nem kedveltem az elején a srácot és nem is akartam tőle semmi komolyat. 7 hónapig ez volt, de mindig írt és kérte, hogy adjunk egy esélyt magunknak. Nem azt mondom, hogy nem vagyok hibás, sőt őt sem hibáztatom, mert ha ilyen, akkor legyen ilyen. De akkor nem értem miért kell engem bolondítson és ha én a tudtára adom, hogy ez nekem nem tetszik akkor azt mondja, hogy ő majd megváltozik, mert értem megéri, én vagyok a mindene stb. Nekem sem olyan könnyű elengednem, de ezt sem akarom.
És nem nevezném kisfiúnak, mert 25 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!