Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitanom kénne?
A barátnőmmel együtt élünk.
De mostanában alig akar ki kelni az ágyból. Szinte egész nap csak a sötét szobában fekszik. Ha fel is kell,amint elmegyek pl boltba mire haza érek már fekszik..
nem birom ezt sokáig.
Hogy szakítsak vele?
Ha a barátnőd, és együtt éltek, akkor nem azon kellene gondolkodnod először, hogy szakíts vele, hanem hogy segíts neki kijönni ebből a helyzetből. Lehet, hogy depressziós, de akárhogy is, ez semmiképp nem normális dolog. Beszéltél vele erről? Tudod, mitől alakult ki? Régen is ilyen volt?
Ha semmi érdemi dolgot nem tudsz tenni, mert ilyen volt mindig, nincs igénye semmire, akkor persze te se tedd tönkre az életed miatta, de ha szereted egy kicsit, próbálj meg segíteni neki. Szervezz neki programokat.
Jesszus, hány éves vagy? Ti nem beszéltek egymással? Nem tudod mi baja?
Hát én sokminden agyament párkapcsolati kérdést olvastam már itt, de ez kb. mindent visz...
Nem volt mindig ilyen.
Én mondom neki jöjjön el boltba velem meg ilyenek de nem birom rá venni sehogy sem.
Ezért egyből szakítasz?
Tudnod kéne, hogy mit szeret, hova szeret elmenni szívesen (kávézó, étterem, karácsonyi falu, stb.)..Mozdítsd ilyen helyekre.
Nem bírom. :/
Sajnos nem rég kivertem a fogát véletlen ezért sem akar sehova menni nagyon. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!